Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Regretă că n-a cerut timp de gândire înainte să semneze actele, dar recunoaşte: "Cine refuză Steaua e nebun!"

Regretă că n-a cerut timp de gândire înainte să semneze actele, dar recunoaşte: "Cine refuză Steaua e nebun!"

FCSB

Comentarii

Cătălin Golofca este primul jucător al FCSB care şi-a reziliat contractul în această iarnă şi-a decis să se întoarcă la FC Botoşani.

Acesta explică de ce crede că a făcut o greşeală atunci când n-a cerut timp de gândire ca şi Olimpiu Moruţan înainte de a semna contractul cu vicampioana României. "Cred că trebuia să îmi iau timp de gândire! Dar când echipele mari, echipele de tradiţie te caută şi sunt interesate de transferul tău, sunt foarte puţini cei care zic "Staţi un pic să fiu sigur de decizia pe care o iau!". Eu n-am stat să-mi calculez viitorul, am acceptat din prima. M-am suit în maşină de la Botoşani dis-de-dimineaţă şi-am venit la Bucureşti să semnez cu Steaua. Şi-am semnat imediat. Cine refuză Steaua e nebun!", spune Moruţan.

Întrebat dacă se temea de presiunea de la FCSB, jucătorul a declarat pentru GSP: "Teamă? Mă duceam în junglă să mă lupt cu tigrii şi cu leii? Cum să-mi fie teamă?! Dacă ţi-e teamă de ceva îţi iei gentuţa şi te duci la mănăstire, te călugăreşti. Eu am venit cu inima deschisă pentru că-mi doream să joc, să fac performanţă, să mă simt un jucător mare! Nu m-am temut de presiune, de faptul că Steaua este cea mai urmărită şi echipa despre care se scrie cel mai mult. Singurul lucru pe care poate-l regret acum, dar nu o spun cu toată gura, e că n-am stat să gândesc un pic decizia în momentul în care a sunat telefonul de la Bucureşti".

Afla mai multe despre: catalin golofcasteauafcsbbotosanimutareproblemedezvaluiri 

viewscnt
Articole similare