Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Regreţi că ai venit la Dinamo?”. Răspunsul plin de sinceritate a lui Dusan Uhrin

„Regreţi că ai venit la Dinamo?”. Răspunsul plin de sinceritate a lui Dusan Uhrin

Superliga

Comentarii

Dusan Uhrin (53 de ani) a vorbit despre situaţia actuală a lui Dinamo şi despre cum va aborda el următoarea perioadă decisivă pentru „câini”.

Dinamo este pe locul 9 în play-out, cu doar 15 puncte şi tremură serios pentru retrogradarea în eşalonul secund.

Trupa a fost preluată de Dusan Uhrin, în care se pun toate speranţele pentru evitarea dezastrului.

„Ştiam unde vin. Realitatea este că trebuie să muncim mai mult. Eu sunt un om direct, nu-mi plac frazele mari, bombastice, eu discut la obiect: trebuie să muncim mai mult. Nu vorbesc de miracole, ci de muncă. Mai multă! Nu sunt şanse mari, e adevărat, dar ele există. Am pierdut foarte multe meciuri, însă mai sunt multe puncte puse în joc. Trebuie să dăm sută la sută. Dar sută la sută, nu 99, nu 120, trebuie să muncim mai mult şi să fim mai concentraţi în faţa porţii.

„Salvarea directă ar fi ideală” Care sunt celelalte variante

Jucătorii vor, dar trebuie să pună şi suflet, şi minte, şi forţă. Barajul cu o echipă de liga secundă este o opţiune să ne salvăm.  Important este obiectivul primordial, să continuăm în Liga 1, mi-e indiferent modul în care o facem. Ne salvăm, va fi bine, nu mai contează cum. Fără un baraj, salvarea directă ar fi ideală, dar pentru asta trebuie să începem să câştigăm meciuri. Trebuie să fim concentraţi în primul rând la ceea ce facem noi, nu ne pasă ce fac celelalte contracandidate”, a declarat antrenorul ceh într-un interviu acordat pentru gsp.ro.

„Am ştiu de la bun început în ce mă bag”

Dusan a venit într-un moment extrem de greu pentru Dinamo, dar cehul nu regretă deloc.
„Nu aş da înapoi pentru nimic în lume. Şi dacă aş face-o, ar însemna că nu sunt concentrat pe ceea ce fac. Eventuale păreri de rău m-ar deconcentra şi mi-ar afecta munca. Am ştiut de la bun început în ce mă bag. Ştiam că Dinamo e într-o situaţie grea. Eu sunt încrezător. Este o luptă dură, sunt mulţi oameni implicaţi în această situaţie”, a conchis antrenorul.

Uhrin a mai antrenat-o pe Dinamo în anul 2019, în august, până în 2020, în martie.
Ultima sa experienaţă în fotbalul românesc a fost la Gaz Metan Mediaş. Antrenorul a semnat cu Dinamo un contract până la finalul sezonului şi are ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

Afla mai multe despre: dinamodusan uhrinplay-out 

viewscnt
Articole similare