Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Regretul lui Mircea Rednic după victoria cu FC Voluntari. Fotbalistul care ar fi putut să o scape pe Poli Iaşi de orice emoţie

Regretul lui Mircea Rednic după victoria cu FC Voluntari. Fotbalistul care ar fi putut să o scape pe Poli Iaşi de orice emoţie

CSM Poli Iași

Comentarii

Victoria ieşenilor pe teren propriu în faţa formaţiei FC Voluntari a reprezentat o gură de aer pentru moldoveni în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Portarul Politehncii Iaşi, Teodor Axinte (20 de ani), a făcut un meci mare iar antrenorul Mircea Rednic a avut numai cuvinte de laudă la adresa elevului său.

"Ne-a purtat noroc furtuna. E o victorie muncită, meritată. În afară de goluri, am mai avut şanse şi eu cred că a fost cel mai bun joc al nostru de acasă. Acum pot să spun că datorită portarului am câştigat acest meci.

Cele două puncte au fost scoase de Teo. Îmi pare rău că nu am fost inspirat şi să-i fi dat mai multe şanse şi lui Teo. Pentru noi urmează mai ales meciul de duminică, cu Chindia, că trebuie neapărat să câştigăm şi să încercăm să ne îndeplinim obiectivul.

Normal că e atmosfera mai bună, dar mai avem, trebuie să rămânem concentraţi pentru că aţi văzut, când e un singur meci, clar că şi ei vin la victorie, clar că nu mai e nevoie de un meci egal, ci de victorie. Azi am forţat puţin şi am câştigat.", a declarat Mircea Rednic.

Poli Iaşi a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, în etapa a XII-a a play-out-ului Ligii I.

Poli Iaşi - FC Voluntari 2-1 (Lopes 42, Omoh 74 / Căpăţână 30)

Echipele de start:

Poli Iaşi: Axinte - Cabral, Klimavicius, Frăsinescu, Onea - Grădinaru, Mihalache, Passaglia, Popadiuc - Omoh, Luckassen

Rezerve: Chacana, Fomba, A. Cristea, De Iriondo, F. Cristea, S. Şerban, Longher, Al. Zaharia, Caparco

Voluntari: Cojocaru - Struna, Paşcanu, Armaş, Al. Vlad - Căpăţână, Gorobsov, D Lucas - I. Gheorghe, Tudorie, Măţan

Rezerve: Mitrev, Belu Iordache, Kocic, C. Achim, Miranda, Borţoneanu, Eric, D. Benzar, Ţîră

Afla mai multe despre: mircea rednicfc voluntaripoli iasi 

viewscnt
Articole similare