Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Regretul unui atacant. Antonio Cassano spune tot după retragerea din fotbal: "Azi puteam fi ca Messi!"

Regretul unui atacant. Antonio Cassano spune tot după retragerea din fotbal: "Azi puteam fi ca Messi!"
Comentarii

Fostul atacant italian Antonio Cassano (36 de ani), retras din activitate anul trecut, admite că i-a lipsit profesionalismul de-a lungul carierei şi spune că dacă s-ar fi pregătit corespunzător, nu ar fi fost cu nimic mai prejos decât Lionel Messi.

"Am meritat tot ce mi s-a întâmplat. Nu am respectat antrenorii. Decizia celor de la Real Madrid de a mă da afară a fost corectă. Nu mi-a plăcut să mă antrenez. 

Am jucat pentru cele mai bune echipe din lume, nu am fost fericit sau norocos. Ştiam că dacă eşuez, un alt tren m-ar fi aşteptat. Am făcut jumătate din ceea ce aş fi putut face. Dacă m-aş fi pregătit cum trebuia timp de 15 ani, aş fi ca Messi", a afirmat Cassano, pentru Sky Sport Italia.

Antonio Cassano a fost unul dintre cele mai bune produse ale fotbalului italian în anii 2000. 28,5 milioane de euro plătea Roma pentru Cassano, în 2001, atunci când l-a transferat de la Bari, câştigând bătălia cu Manchester United, Juventus şi AC Milan pentru semnătura talentatului atacant de 18 ani. La acea vreme, Cassano devenea al optulea cel mai scump fotbalist din istorie şi cel mai bine plătit tânăr jucător al lumii.

La Roma a jucat până în 2006, atunci când a ajuns la Real Madrid, apoi a mai trecut pe la Inter şi AC Milan. Ascensiunea i s-a oprit, însă, subit din cauza vieţii extrasportive. Ultima oară, el a evoluat la Hellas Verona, de care s-a despărţit în urma cu mai bine de un an.

4 trofee a adunat Cassano de-a lungul carierei

7 este numărul echipelor din CV-ul lui Cassano: Bari, Roma, Sampdoria, Real Madrid, AC Milan, Inter şi Hellas Verona

29 de meciuri a jucat atacantul italian la Real Madrid, timp în care a reuşit patru goluri

39 de selecţii a adunat Cassano la naţionala Italiei

Afla mai multe despre: cassanoregretmessi 

viewscnt
Articole similare