Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Regretul unui fost atacant de la Rapid după ce a semnat cu o altă echipă din Superliga: "N-am avut încrederea staff-ului"

Regretul unui fost atacant de la Rapid după ce a semnat cu o altă echipă din Superliga: "N-am avut încrederea staff-ului"

Rapid

Comentarii

Kevin Luckassen (30 de ani), fostul atacant de la Viitorul, Rapid, Sepsi şi Poli Iaşi, şi actualul atacant al celor de la UTA Arad a dezvăluit detalii despre perioada petrecută la Rapid.

Luckassen, atacantul olandez cu origini din Ghana a dezvăluit cum s-a simţit în perioada de aproximativ un an de zile petrecută la Rapid.

Atacantul care a debutat în România în tricoul lui Poli Iaşi a vorbit şi despre relaţia sa cu Adrian Mutu, antrenorul său din perioada respectivă.

Cifrele lui Luckassen vs Cifrele lui Dugandzic

  • În 24 de meciuri disputate în toate competiţiile, pentru Rapid, Kevin Luckassen a marcat trei goluri şi a oferit o pasă decisivă.
  • În 48 de meciuri disputate în toate competiţiile în tricoul Rapidului, Marko Dugandzic a înscris de 28 de ori şi a oferit trei pase decisive.

Olandezul consideră că nu a primit şansele cuvenite în tricoul giuleştenilor, Marko Dugandzic fiind preferat de staff-ul echipei din Giuleşti.

"(n.r. despre Adrian Mutu) Ştiam că e unul dintre marii jucători ai României, m-am bucurat să pot lucra cu el.

Nu pot să spun că am avut o relaţie cu adevărat, în sensul că eu eram jucător şi el era antrenor, atât. Însă asta n-a fost o problemă în niciun fel.

Am venit târziu, am primit câteva minute. Dugandzic era în formă. Mi-aş fi dorit să joc mai mult, dar n-am avut încrederea staff-ului şi asta a fost.

Să ştii că m-am simţit bine, cu toate că a fost greu. Grupul e bun, iar în club lucrează foarte mulţi oameni OK. Deşi n-am jucat cât aş fi vrut, pot să spun că oamenii de acolo sunt buni.

Doar m-am bucurat pentru că am dat gol. Sunt bucuros mereu când marchez, indiferent ce adversar am în faţă.

A venit golul contra echipei la care am jucat, aşa s-a întâmplat.

Puteam să primesc mai mult timp de joc la Rapid, dar a fost decizia antrenorului, nici nu mai contează acum", a spus Luckassen, conform Flashscore.

Afla mai multe despre: rapidkevin luckassensuperliga 

viewscnt
Articole similare