Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Regretul unui jucător care a participat la calificarea la Euro, dar rămâne acasă: "Când am văzut lista, am rămas un pic doar cu mine. Mi-au dat şi lacrimile"

Regretul unui jucător care a participat la calificarea la Euro, dar rămâne acasă: "Când am văzut lista, am rămas un pic doar cu mine. Mi-au dat şi lacrimile"

Fotbal intern

Comentarii

Fundaşul echipei Astra Giurgiu, Mihai Butean, a rememorat momentul în care a aflat că nu a prins lotul final pentru Campionatul European de tineret din Italia şi San Marino.

Cu toate că a participat la calificarea României U21 la Euro 2019, aceasta fiind prima şi ultima sa şansă de a evolua la un turneu final de tineret, Butean spune că nu are ce să îi reproşeze selecţionerului.

"Nu am putut să mă uit până la capăt. Când am văzut că nu eram pe lista fundaşilor, am închis transmisia. Am rămas aşa, un pic doar cu mine. Mi-au dat şi lacrimile. Ştiu cât am muncit şi cât de mult mi-am dorit să fiu la Euro, mai ales că pentru mine era ultima şansă să ajung la un turneu final continental de tineret. Dar asta e alegerea domnului Mirel Rădoi şi nu am nimic să îi reproşez", a declarat Mihai Butean, pentru Gazeta Sporturilor.

Apoi, fundaşul în vârstă de 22 de ani şi-a continuat discursul de mare campion.

"Ştiu că am avut concurenţă, e normal la echipa naţională, dar eu am încercat să dat totul pe teren, să demonstrez că se poate baza pe mine. E un moment greu pentru mine, dar n-am să fac o tragedie din asta. N-o să mă las doborât, o să mă pregătesc şi mai intens, o să trec peste asta şi o să fiu mai puternic! Sunt convins că dacă voi munci a fel o să am şansa să merg la un turneu final cu echipa naţională", a mai spus Butean.

Trei meciuri a jucat Butean la naţionala U21 până în prezent, unul dintre ele în preliminariile Euro 2019. El a fost integralist în meciul România - Liechtenstein 4-0, partidă care le-a adus tricolorilor caificarea la turneul final.

Afla mai multe despre: butean 

viewscnt
Articole similare