Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Regretul unui mare campion: „Nu am primit niciodată un telefon. Aş fi vrut cu mare drag să vă ajut”. Ce îl apasă pe Răducioiu: „Am un gust amar”

Regretul unui mare campion: „Nu am primit niciodată un telefon. Aş fi vrut cu mare drag să vă ajut”. Ce îl apasă pe Răducioiu: „Am un gust amar”

Superliga

Comentarii

Florin Răducioiu (50 de ani), fostul atacant de la Dinamo, este nemulţumit de faptul că fosta sa echipă nu l-a luat niciodată în calcul pentru banca tehnică.

Consacrat la Dinamo, Răducioiu a jucat pentru tricolori la două ediţii ale CM, Coppa del Mondo şi ediţia din Statele Unite.
 
Dacă fotbalul românesc nu are nevoie de Răducioiu, Răducioiu nu are nevoie de fotbalul românesc. Aş fi vrut să dau mult mai mult fotbalului românesc, pentru că fotbalul românesc mi-a dat foarte mult. Experienţa pe care o am, aş fi vrut să o pun în slujba tinerilor. Atenţie, eu aş fi vrut să antrenez numai tineri”, a mărturisit Răducioiu.
Întrebat dacă a fost contact de Dinamo, fostul jucător a mărturisit la Look Sport: „Nu, absolut nimeni nu m-a sunat în aceşti ani de la Dinamo. A fost alegerea lor, eu eram aici. Sunt de mulţi ani în România, nu am primit un telefon. E vorba de alt management, sunt alţi oameni de fotbal şi nu îmi permit să îi critic. Nu erau obligaţi să mă sune pe mine. Dar.... dacă nu m-au sunat, eu nu am nicio vină. Aş fi vrut cu mare drag să ajut echipa Dinamo, acolo am crescut, naibii! Totuşi, ceva am făcut pentru clubul ăla. Nimeni nu m-a chemat. Nu ştiu dacă e dezamăgire, e un lucru care mi-a..... lăsat un gust uşor amar. Văd starea actuală a echipei, este într-un fel triumful mediocrităţii. Am ajuns într-o situaţie cu adevărat ridicolă. Nu ştiu dacă au viitor.  Este o situaţie extrem de periculoasă după părerea mea”.
  • 21 de goluri în 40 de partide a marcat Răducioiu pentru naţionala României

Afla mai multe despre: florin raducioiudinamo 

viewscnt
Articole similare