Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reguli mai stricte în Premier League privind Covid-19. Îmbrăţişările ar putea fi interzise

Reguli mai stricte în Premier League privind Covid-19. Îmbrăţişările ar putea fi interzise

Premier League

Comentarii

Premiere League va organiza o serie de conferinţe telefonice cu managerii şi căpitanii echipelor, joi şi vineri, pentru a le transmite noile protocoale consolidate Covid -19.

Aceste reguli mai stricte vin după o serie de incalcari. Miercuri seara, Jose Murinho, seful echipei Tottenham, s-a îmbrăţişat cu omologul său Fulham, Scott Parker, după remiza celor două echipe, 1-1. Pep Guardiola, de la Manchester City, pune la îndoială interdicţia jucătorilor de a sărbatori în grupuri după victoria echipei sale de la Bringhton.

Noua îndrumare, care a fost trimisă cluburilor săptămâna trecută, îi sfătuieşte pe jucători să nu se îmbrăţişeze, să nu-şi strângă mâna după ce au marcat, dar fotbaliştii de la Sheffield United, Everton şi Manchester United au trecut cu vederea protocoalele, marţi seara.

Premiere League insistă că şedinţele din această săptămână erau deja programate pentru a vorbi cu jucătorii şi membrii echipelor prin intermediul oficialilor, dar acestea au devenit mai urgente după un control mai acerb din partea guvernului.



Ministrul Sportului i-a avertizat deja pe jucători să respecte regulile şi le-a transmis autorităţilor jocului să aplice mai strict regulile. Toate acestea vin după o crestere alarmantă a numărului cazurilor de Covid-19 în Marea Britanie.


 

Afla mai multe despre: premier league 

viewscnt
Articole similare