Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reims - Lyon. Cotă bună pentru oaspeţi

Reims - Lyon. Cotă bună pentru oaspeţi

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Reims – Lyon Franţa 17.08.2018. Lyon speră la locul 2 în acest sezon, mai ales că Monaco şi-a vândut mulţi jucători de bază în ultimii doi ani. Nu se va lupta doar cu Monaco, dar şi cu Marseille.

Confruntarea de vineri aduce faţă în faţă două echipe care au debutat cu victorie în noua stagiune. Locul 3 în campionat sezonul trecut, Lyon a depăşit-o fără emoţii pe Amiens – s-a impus cu 2-0, prin golurile marcate de Traore şi Depay. De cealaltă parte, nou-promovata Reims a învins-o cu 1-0 pe OGC Nice, prin reuşita din minutul 2 a lui Doumbia. Ceea ce este sigur, că cel puţin una dintre echipe va pierde primele puncte în acest sezon.

Ponturi pariuri Reims – Lyon Franţa 17.08.2018

Din punct de vedere al lotului, echipa lui Bruno Genesio este evident marea favorită a acestui duel. Trebuie să spunem însă că Lyon a suferit pierderi importante peste vară. Au plecat nu mai puţin de opt jucători care erau obişnuiţi cu primul 11, iar echipa a încasat aproape 70 de milioane de euro. Merită să îi menţionăm pe Willem Geubbels, plecat la Monaco pentru 20 de milioanede euro, pe Mouctar Diakhaby, plecat la Valencia pentru 15 milioane, sau pe Myziane Maolida, plecat la Nice pentru 10 milioane.

Sute de transmisiuni live şi mii de cote sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar azi!

Problema este însă că aceşti bani nu au fost reinvestiţi. Şefii de pe Stade de Lumieres au adus doar patru jucători noi, pe care au plătit doar 8.5 milioane de euro. Este vorba despre Tanguy Ndombélé, de la Amiens, de Oumar Solet, de la Stade Laval, de Leo Dubois, de la Nates, şi de Reo Griffiths, de la juniorii lui Tottenham.

Reims - Lyon 2 @ 1.70

Afla mai multe despre: reimslyonligue 1ponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare