Experiențe împreună.
You are here:

REÎNCEPE SPECTACOLUL ADEVĂRAT I Ce spun bookmakerii: City are prima şansă la Champions League

REÎNCEPE SPECTACOLUL ADEVĂRAT I Ce spun bookmakerii: City are prima şansă la Champions Leaguegalerie foto

Pariuri sportive

PUBLICITATE I Cea mai importantă competiţie din fotbalul european continuă. Diseară încep optimile Ligii Campionilor şi 16 echipe vor să joace pentru trofeu pe 26 mai, la Kiev.

Conform cotelor de pe Betano.com, Manchester City e marea favorită, urmată de PSG, Bayern, Barcelona şi Real Madrid.

Marcatorul de Aur la Real Madrid – PSG, click pentru detalii

Fiecare favorită are argumentele ei, iar primele 4 din acest top domină autoritar campionatele din ţările lor. În Ligă, City se remarcă prin cele mai multe pase şi cei mai mulţi kilometri alergaţi. PSG are cele mai multe goluri marcate, Barcelona are cele mai puţine primite. Real are cele mai multe şuturi şi dă golgheterul competiţiei. Dintre favorite, singura care nu conduce vreun clasament e Bayern dar e în primele locuri la aproape toate capitolele.

Interesant e că echipele văzute cu cele mai mari şanse, Manchester City şi PSG, nu au ridicat niciodată trofeul. O singură dată s-a întâmplat în ultimii 20 ani ca o echipă să câştige trofeul pentru prima dată: în 2012, când Chelsea a învins-o pe Bayern. Chelsea e abia a şaptea favorită în sezonul actual, cu cotă de 30, depăşită şi de Liverpool, Manchester United, Juventus şi Tottenham. Roma o urmează cu cota 35, iar 5 cluburi nu au nicio şansă, în viziunea caselor de pariuri: Sevilla, Şahtior, Porto, Beşiktaş şi Basel. Un bilet de 10 lei pe Basel ar aduce 6,000 lei în buzunar! Pentru acelaşi câştig, pe Manchester City, un parior ar trebui să mizeze 1,500 lei!

Real Madrid e singura echipă care a câştigat Liga Campionilor în ani consecutivi şi e văzută cu şanse mari la trofeu. Cu toate astea, nu e favorită la calificarea în sferturi! „Galacticii” întâlnesc PSG în optimi, iar cota să se califice e de 2.20, faţă de 1.68 a francezilor. Realul este, însă, aşteptată să câştige meciul tur de pe Bernabeu. Cele mai mari cote pentru rezultatul după 90 minute sunt pe Betano. TOATE meciurile din faza optimilor au cote cu marjă 0%!

 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta