Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reinier pleacă de la Real Madrid la un alt club mare din Europa ca să-i ia locul unui fotbalist dorit de campioana Spaniei

Reinier pleacă de la Real Madrid la un alt club mare din Europa ca să-i ia locul unui fotbalist dorit de campioana Spaniei

Real Madrid

Comentarii

Transferat în iarnă la Real Madrid, Reinier (18 ani) ar putea să părăsească formaţia blanco în această vară. Bayer Leverkusen îl vrea pe puştiul brazilian sub formă de împrumut pentru un sezon. Zinedine Zidane ar putea fi de acord cu mutarea, astfel că Reinier va prinde mai multă experienţă în fotbalul european.

Real Madrid l-a cumpărat pe Reinier de la Flamengo în ianuarie 2020 şi l-a trimis, până în prezent, la echipa a doua. Campioana Spaniei vrea acum să-i ofere mai multă experienţă la nivel de primă echipă lui Reinier, iar brazilianul ar putea fi împrumutat. Bayer Leverkusen îl vrea, scrie Goal, însă germanii nu sunt singura echipă de pe urmele sale.

De asemenea, Real Valladolid, echipa lui Ronaldo, îl vrea pe tânărul fotbalist din "Ţara Cafelei".

Reinier, înlocuitor pentru Havertz la Leverkusen?

Bayer Leverkusen l-ar putea aduce pe Reineri la club pentru ca acesta să-l înlocuiască pe Kai Havertz, tânărul german cu un potenţial uriaş, urmărit de toate cluburile din Europa. Chelsea e mare favorită să-l transfere pe Havertz, dar s-a spus că şi Real Madrid sau FC Barcelona îl au sub atentă observaţie pentru "wonderkid"-ul "farmaciştilor".

Real Madrid a plătit 25 de milioane de euro pentru aducerea lui Reinier de la Flamengo. La Castilla, brazilianul a reuşit să marcheze două goluri şi a livrat o pasă decisivă, în 223 de minute jucate.

Afla mai multe despre: reiniertransferbayer leverkusenreal madrid 

viewscnt
Articole similare