Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reintră în negocieri cu FCSB? Situaţia lui Marius Şumudică la Al Shabab s-a lămurit după eşecul cu Al Hilal

Reintră în negocieri cu FCSB? Situaţia lui Marius Şumudică la Al Shabab s-a lămurit după eşecul cu Al Hilal

Stranieri

Comentarii

Al Shabab a pierdut cu 3-2 în faţa lui Al Hilal, în ultima etapă din campionatul Arabiei Saudite, şi a picat pe locul 5, ceea ce înseamnă că a ratat prezenţa în Liga Campionilor Asiei. Marius Şumudică este ca şi plecat de la Al Shabab.

Aventura lui Marius Şumudică la Al Shabab este ca şi încheiată. Al Shabab a pierdut cu 3-2 în ultima etapă din Arabia Saudită şi a picat de pe locul 3 până pe locul 5. Şumudică a ratat astfel obiectivul impus de conducere, prezenţa în Liga Campionilor Asiei. De altfel, antrenorul român vrea să-şi rezilieze contractul cu echipa saudită şi urmează să aibă o discuţie cu cei din conducere.

În ultima vreme, Marius Şumudică nu se afla în cele mai bune relaţii cu cei din conducere, deşi rezultatele au fost peste aşteptări. Antrenorul în vârstă de 48 de ani mai are un an de contract cu Al Shabab, însă foarte probabil va pleca încă de acum. Singurul motiv de negociere dintre cele două părţi este clauza de reziliere în valoare de 150.000 de euro.

Cât despre viitorul său, Marius Şumudică are mai multe propuneri din zona arabă, din Turcia, dar nu este exclus nici să reintre în negocieri pentru preluarea FCSB-ului.

Afla mai multe despre: marius sumudicaal shabab 

viewscnt
Articole similare