Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reluarea Ligii 1, pusă în pericol. Răzvan Burleanu se teme de ce e mai rău după întâlnirea cu Ministerul Sănătăţii: "Aceasta este partea mai puţin bună"

Reluarea Ligii 1, pusă în pericol. Răzvan Burleanu se teme de ce e mai rău după întâlnirea cu Ministerul Sănătăţii: "Aceasta este partea mai puţin bună"

FRF

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a dezvăluit, joi seară, la Telekom Sport, că reluarea Ligii 1 ar putea fi pusă în pericol.

Preşedintele FRF a oferit o veste bună şi una mai puţin bună: echipele îşi pot relua antrenamentele colective, dar jucătorii trebuie să rămână în cantonament, motiv pentru care reluarea Ligii 1 "ar putea fi pusă în pericol".

Reluarea Ligii 1, pusă în pericol. De ce se teme Răzvan Burleanu

"Chiar astăzi de la ora 16:00 am avut o nouă întâlnire cu Ministerul Sportului, cu Ministerul Sănătăţii şi cu reprezentanţii Institutului Naţional de Sănătate Publică şi concluziile aş putea să le sumarizez. Partea bună este că ne putem relua antrenamentele colective după venirea celui de-al treilea test, iar din 6 iunie putem să disputăm meciuri amicale, bineînţeles, doar între echipele care au fost testate de trei ori în această perioadă de timp. Acest meci amical din 6 iunie se va putea disputa doar într-una dintre bazele sportive folosite până acum de una dintre aceste echipe.

Partea mai puţin bună este că jucătorii trebuie să continue să stea în cantonament. În 8 iunie am stabilit o nouă întâlnire pentru a analiza evoluţia pandemiei la nivel naţional. În 13 iunie, după cum ştiţi, este programat primul meci din Liga 1. Dacă nici din 15 iunie jucătorii nu vor putea să părăsească cantonamentele, atunci cu siguranţă debutul campionatului în 13 iunie ar putea fi pus în pericol", a declarat Răzvan Burleanu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: frf 

viewscnt
Articole similare