Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Remarca incredibilă a lui Dan Petrescu, după ce Sheriff a bătut-o pe Real în Champions League. ”Are ceva parcă din echipa Urziceniului care a câştigat cu Sevilla!”

Remarca incredibilă a lui Dan Petrescu, după ce Sheriff a bătut-o pe Real în Champions League. ”Are ceva parcă din echipa Urziceniului care a câştigat cu Sevilla!”
Comentarii

Sheriff Tiraspol a reuşit o performanţă incredibilă, câştigând cu 2-1 pe Bernabeu, în faţa lui Real Madrid.

Sheriff Tiraspol a reuşit una dintre cele mai mari surprize din istoria Ligii Campionilor. În faţa celui mai titrat club din Champions League, Real Madrid, campioana Moldovei a reuşit să se impună, scor 2-1, chiar pe Santiago Bernabeu. După două etape în Champions League, Sheriff este pe primul loc în clasament, cu maximum de puncte, fiind peste Real Madrid, Inter şi Şahtior Doneţk. 

Dan Petrescu a vorbit în cadrul conferinţei premergătoare partidei cu Randers din grupele Conference League şi a fost uimit de performanţa clubului care a ajuns faimos peste noapte. El a spus că Sheriff Tiraspol trebuie să fie un exemplu pentru toate echipele din lume.

Antrenorul CFR a făcut o asemănare între clubul care a răpus-o pe Real Madrid şi echipa Unirii Urziceni din sezonul 2009/2010, alături de care a adunat 8 puncte în grupele Champions League. În acel sezon, Unirea a fost în grupă cu Sevilla, VfB Stuttgart şi Rangers.

”Are ceva parcă din echipa Urziceniului care a câştigat cu Sevilla!”

”Am prieteni mulţi în Moldova, sunt şocaţi ei, sunt şocat şi eu. Sincer vă spun, nu mă aşteptam. În primul rând, nu mă aşteptam să elimine pe Steaua Roşie şi pe Dinamo Zagreb, iar în grupe am zis: 'bă, dacă fac ăştia un punct, e miracol!'. Eu zic că sunt un exemplu pentru toate echipele din lume, din Europa, de unde vrei. Cu buget normal, cu jucători care nu prea au jucat. M-am uitat şi eu de unde i-au luat.

Astea sunt minuni, nu ştiu dacă se vor mai repeta vreodată. Are ceva parcă din echipa Urziceniului care a bătut Sevilla în grupele Champions League, pe Rangers, dar parcă ei sunt altceva. Cu Real Madrid să câştigi... iar Real Madrid n-a avut absenţe. Victoria a fost meritată. Au mai dat un gol, dar a fost anulat pentru un milimetru de ofsaid.

Avem o lecţie de învăţat toţi. Eu mereu am zis că fotbal nu ştie nimeni, nici măcar eu, niciunul. Noi toată ziua învăţăm. Fotbalul e imprevizibil, trebuie mereu să studiezi. Cei de la Sheriff au arătat că fotbalul nu e celelalte sporturi, e imprevizibil. Bravo lor, îi felicităm”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

 

Afla mai multe despre: dan petrescu- sheriff tiraspol-real madrid 

viewscnt
Articole similare