Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Remarca senzaţională a lui Panduru, la finalul poveştii de la Euro: "Acum ne dăm seama de un lucru". Unde s-a pierdut meciul cu Germania

Remarca senzaţională a lui Panduru, la finalul poveştii de la Euro: "Acum ne dăm seama de un lucru". Unde s-a pierdut meciul cu Germania

Echipa națională

Comentarii

Basarab Panduru s-a declarat mândru de echipa naţională de tineret a României, care a fost eliminată, joi, de Germania, în semifinalele Euro 2019. Expertul Telekom Sport crede că tricolorii U21 pot juca de la egal la egal cu orice echipă din lume, în acest moment.

Expertul Telekom Sport a vorbit la superlativ despre performanţa tricolorilor, însă a punctat că meciul cu Germania s-a pierdut din cauza stării fizice a echipei României.

"Cred că trebuie să îi felicităm pe băieţi, să stea cu capul sus pentru că au făcut un turneu excepeţional după părerea mea. Chiar dacă pierdem în seara asta nu am pierdut pentru că nemţii au fost mult mai buni decât noi. Am pierdut pentru că nu am mai putut fizic, cel puţin repriza a doua. Nici ei super pregătiţi pentru acea repriză, dar au jucat mai mult decât noi şi asta i-a ajutat să câştige meciul.

Eu îi felicit, eu sunt mândru de echipa asta pe care o avem, sper ca mulţi să facă trecerea spre echipa mare şi de acum să ne dăm seama de un lucru. Jucăm de la egal la egal cu toată lumea, la vârsta asta, când facem trecerea s-ar putea să ne fie mai greu. Dar acum jucăm de la egal la egal cu orice echipă. Nu trebuie să ne mai temem de nimeni, din contră. Mi s-a părut că de la începutul meciului că Germania nu ne-a mai luat ca acum câţiva ani când a venit din primele minute peste noi şi a încercat să ne dea 20 de goluri dacă puteau. Au jucat şi ei cu teamă de ceea ce jucăm noi, noi am făcut să ne respecte. Prin ce am jucat la turneul final. Am reuşit. Nu am mai putut fizic şi am pierdut meciul. Am pierdut meciul, nu are nimic, capul sus, bravo jucători, bravo antrenor, bravo toată lumea şi eu vă felicit pentru ce aţi făcut la turneul final", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

România a fost învinsă, joi, la Bologna, cu scorul de 4-2 (1-2), de Germania, în semifinalele Campionatului European de tineret. Tinerii "tricolori" au condus la pauză, cu 2-1. Două lovituri libere în finalul meciului i-au calificat pe germani în finală.

Au marcat: Puşcaş '26 (p), '44 / Amiri '21, '90+4, Waldschmidt '51 (p), '90

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare