Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Remarcatul lui Becali după Hajduk - FCSB: "Nu l-am recunoscut. A fost cel mai bun!" Ce spune despre calificare

Remarcatul lui Becali după Hajduk - FCSB: "Nu l-am recunoscut. A fost cel mai bun!" Ce spune despre calificare

UEFA Europa League

Comentarii

Finanţatorul echipei FCSB, Gigi Becali, s-a declarat mulţumit de rezultatul meciului cu Hajduk Split (scor 0-0), meci în care a avut un singur remarcat: Harlem Gnohere, la adresa căruia a avut doar cuvinte de laudă.

"Cel mai bun a fost Gnohere, s-a războit, s-a zbătut cu ei, săracul, l-au înnebunit acolo. Nu l-am recunoscut, prelua mingea, pleca cu mingea la picior, a fost extraordinar", a spus Gigi Becali, la Pro-X.

Patronul FCSB-ului s-a referit şi la jocul de joi seară şi a mărturisit că are mare încredere în echipa sa, la retur.

"Nu pot să-mi fac o părere, pentru că, bine, apreciez lupta jucătorilor, dar nu pot să fac o apreciere, pentru că a fost un teren care nu te lasă să apreciezi. Pe Arena Naţională se poate juca, aici nu s-a putut, iar arma noastră era posesia. Dacă nu ne-au învins pe terenul lor de luptă... Cred că a contat şi atmosfera din tribune, pentru că am văzut emoţii anumiţi jucători. Eu cred că o să trecem de ei. Avem 60% şanse de a merge mai departe. Ei nu ştiu să paseze, nu fac trei pase, mingea sus, hai la război. Să vedem la Bucureşti, nu vor mai găsi mingea", a mai spus Becali.

Formaţia FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată, joi seară, în deplasare, în compania echipei Hajduk Split, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa. Returul se va disputa joia viitoare, pe Arena Naţională, de la ora 21.30.

Afla mai multe despre: becalifcsbgnohere 

viewscnt
Articole similare