Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

REMEMBER | Momentul emoţionant în care Pancu a izbucnit în lacrimi pentru Rapid. Reacţia fostului atacant după revenirea giuleştenilor în Liga I

REMEMBER | Momentul emoţionant în care Pancu a izbucnit în lacrimi pentru Rapid. Reacţia fostului atacant după revenirea giuleştenilor în Liga I

Rapid

Comentarii

Rapid a reuşit promovarea şi a revenit în Liga I, după o pauză de şase ani, după ce a depăşit cele mai dificile momente din istoria clubului.

În 2013, Rapid se confrunta cu mari probleme financiare, iar falimentul se apropia cu paşi repezi. În acel moment, Daniel Pancu era legitimat la clubul giuleştean, iar problemele echipei şi-au pus amprenta asupra fostului atacant. Invitat atunci în studioul Telekom Sport (n.r. fost Dolce Sport), Daniel Pancu a izbucnit în lacrimi în momentul în care a urmărit un montaj cu suporterii Rapidului.

De altfel, la doi ani după emisiunea în care Pancu a izbucnit în lacrimi, Rapid a şi retrogradat. Ulterior, în sezonul 2016/2017, o primă instanţă a declarat clubul în faliment, astfel că Rapid s-a desfiinţat.

Însă, după un play-off aproape perfect în actuala stagiune, giuleştenii au promovat şi eu revenit în Liga I.

"Să felicităm această echipă, colectivul tehnic. Imaginile astea sunt impresionante. Am simţit o stare de împlinire, de bucurie. Sincer, nu credeam în echipă, nu credeam în antrenor... Le dădeam şanse mici să promoveze direct! Îmi cer scuze dacă am deranjat când am fost critic, atunci când am intrat în direct după meciul cu Craiova.

Pentru suporterul rapidist contează Steaua, Dinamo, Petrolul şi Craiova. Îmi cer scuze dacă am deranjat pe cineva. E o realizare mare în acest sezon, cu trei antrenori schimbaţi. Sigur că cel mai mare merit îl are Mihai Iosif şi se vede şi din aceste imagini că există o chimie între ei. Contează mult spiritul unei echipe în zilele noastre... Felicitări celor implicaţi.

La renaşterea lui sunt suporterii, primarul Tudorache, Nicu Cristescu. De fapt, nea Nicu m-a contactat primul, împreună cu dânsul am fost la primarul Tudorache în 2017, cu o lună şi jumătate înainte de a începe proiectul. Apoi a venit şi Nico şi a urmat tot ce a urmat. Îl văd pe Voicu aici. Pentru mine e cel mai important jucător al Rapidului de la renaştere încoace. Fără el mi-ar fi fost şi mie greu" , a spus Daniel Pancu, după promovarea Rapidului, la Look Sport.

Afla mai multe despre: daniel pancurapid 

viewscnt
Articole similare