Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Remiză albă între FCSB şi Mlada Boleslav. Calificarea în play-off-ul Europa League se decide în Cehia

Remiză albă între FCSB şi Mlada Boleslav. Calificarea în play-off-ul Europa League se decide în Cehiagalerie foto
Comentarii

FCSB şi Mlada Boleslav au remizat, scor 0-0, în prima manşă din turul trei preliminar al Europa League. Săptămâna viitoare, cele două se vor întâlni în Cehia, iar câştigătoarea va juca în play-off împotriva învingătoarei dintre Ventspils şi Vitoria Guimaraes. În tur, lusitanii s-au impus cu 3-0 în deplasare.

Cehii au fost mai buni în prima repriză. Vlad şi-a salvat echipa la şutul bun expediat de Komlichenko. Roş-albaştrii au scăpat cu faţa curată şi în al doilea act, când Ladra a trimis puţin pe lângă poartă. FCSB a dominat partida în ultimele 20 de minute, iar ocaziile au început să curgă la poarta lui Seda.

Florinel Coman a fost cel mai periculos jucător din ofensiva vicecampioanei Ligii I. Însă atacantul de 21 de ani a fost blocat de fiecare dată de goalkeeperul ceh. Acelaşi Coman l-a servit excelent pe Panţîru. Mingea s-a dus în transversală, iar FCSB - Mlada Boleslav s-a încheiat 0-0. 


FCSB - Mlada Boleslav 0-0

Echipele de start:

FCSB: Vlad - Creţu, Planic, Filip, Soiledis - Popescu, Cristea, Vînă - Oaidă, Coman, Tănase
Rezerve: Bălgrădean, Panţîru, Moutinho, Diogo Salomao, Perianu, Gikiewicz, Belu

Mlada Boleslav: Seda - Krapka, Takacs, Pudil, Tulio - Bucha, Matejovsky, Hubinek, Ladra - Mesanovic, Komlichenko
Rezerve: Stejskal, Wagner, Fulnek, Auer, Budinsky, Pech, Klima

Min. 90+5 - Fluier final al arbitrului. Echipa care va merge în play-off-ul Europa League se va decide, săptămâna viitoare, în Cehia

Min. 83 - Ocazie uriaşă ratată de Panţîru. După o fază superbă creată de Florinel Coman, fundaşul venit de la Iaşi a trimis peste poartă de la 11 metri

Min. 80 - Florin Tănase este înlocuit de polonezul Gikiewicz

Min. 72 - Coman şutează din nou, de această dată din interiorul careului de 16 metri, însă mingea trimisă de mijlocaşul FCSB-ului trece peste poarta cehilor

Min. 71 - Florinel Coman şutează bine de la 20 metri, însă Seda are o intervenţie foarte bună şi respinge în corner

Min. 60 - Şut bun al lui Moutinho, însă Seda respinge în lateral

Min. 46 - Schimbare la FCSB. Thierry Moutinho intră în locul lui Ovidiu Popescu

Min. 45+3 - Fluier final al primei reprize

Min. 40 - O nouă ocazie uriaşă pentru cehi. Bucha este găsit perfect în careu, însă lovitura de cap a mijlocaşului Mladei trece puţin pe lângă poarta roş-albaştrilor

Min. 30 - Ocazie mare ratată de Mlada Boleslav. Aflat în interiorul careului de 16 metri, Komlichenko şutează puţin peste poarta lui Vlad

Min. 15 - Ovidiu Popescu are o intervenţie extrem de dură la mijlocul terenului, însă centralul îi acordă doar cartonaşul galben

Min. 1 - Fluier de start al partidei din turul trei preliminar al Europa League

UPDATE | FCSB a anunţat echipa de start din meciul cu Mlada Boleslav

UPDATE | Delegaţia celor de la Mlada Boleslav a ajuns la Bucureşti pentru meciul cu FCSB


FCSB caută calificarea în playoff-ul UEFA Europa League, dar înainte de un posibil duel cu Vitoria Guimaraes (Portugalia) pe vicecampioana României o aşteaptă o dublă dificilă cu Mlada Boleslav din Cehia.

"Cu cine jucăm? Mlada? Probleme pentru noi vor fi numai în play-off. N-aveam nicio emoţie. Am avut noroc, e foarte bine pentru noi", a spus Becali în momentul tragerii la sorţi. Pentru patronul FCSB lucrurile arătau bine în acel moment, dar între timp, s-au complicat serios. Vicecampioana României are mulţi absenţi pentru acest duel, iar partida va fi pregătită de antrenorul secund, Vergil Andronache. În plus, FCSB vine după un parcurs extrem de slab în noua ediţie de campionat. Astra a învins-o în cea mai recentă rundă de campionat, scor 2-1.

”În Europa vorbim despre o altfel de competiţie, iar jucătorii se motivează altfel. Nu cred că are nicio legătură cu ceea ce s-a întâmplat cu Astra. Aceast meci deja a trecut, noi sperăm că la meciul de Europa League vom fi în regulă” a spus Vergil Andronache la finalul partidei pierdute de FCSB la Giurgiu.

Cine este Mlada Boleslav

Mlada Boleslav este adversara FCSB-ului in turul 3 preliminar al Europa League. Clubul din Cehia a reusit sa castige in deplasarea din Kazahstan cu Ordabasy cu scorul de 3-2 si s-a calificat dramatic cu 4-3 la general. Mlada a terminat pe locul al 7-lea in sezonul trecut din Cehia si apoi a castigat playoff-ul pentru ultimul loc de Europa League.

  • LIVE | FCSB  - Mlada Boleslav, joi de la ora 21:30

Formaţia cehă este antrenată de Jozef Weber, un tehnician în vârstă de 48 de ani, care timp de trei sezoane a pregătit formaţia MFK Karvina, echipă pe care a şi promovat-o în prima ligă din Cehia.

Gruparea cehă are în lot doi brazilieni, un austriac, un bosniac şi doi ruşi.  Cel mai scump jucător din echipa cehilor este Nikolay Komlichenko, un atacant rus de 24 de ani. Fotbalistul valorează 3,5 milioane de euro.

  • LIVE | FCSB  - Mlada Boleslav, joi de la ora 21:30

Mlada a fost antrenată în trei rânduri de fostul tehnician de la Poli Timişoara, Duşan Uhrin Jr.  În urmă cu două sezoane, formaţia cehă a fost eliminată în turul trei preliminar al Europa League de albanezii de la Skenderbeu.  Cele mai importante performanţe din istoria clubului sunt Cupa Cehiei (2010-2011 şi 2015-2016)

Bilete FCSB - Mlada Boleslav

FCSB a pus în vânzare online biletele pentru partida FCSB - FK Mlada Boleslav, din turul 3 preliminar al UEFA Europa League, care se va disputa joi, 8 august (ora 21:30), pe Stadionul Marin Anastasovici, din Giurgiu.

Tichetele pot fi cumpărate de pe www.bilete-fcsb.ro, la următoarele preţuri:
PELUZĂ - 10 LEI
TRIBUNA 2 - 20 LEI
TRIBUNA 1 PERIFERIC - 20 LEI
TRIBUNA 1 CENTRAL - 30 LEI

Programul caselor de la Stadionul ”Marin Anastasovici” va fi următorul:
MIERCURI - 12:00 - 19:00
JOI - 12:00 - 21:30

Echipa probabilă a FCSB:

  • A. Vlad – V. Creţu, Planici, I. Cristea, Panţâru – Vînă, Filip, Oaidă – Salomao, Fl. Tănase, Fl. Coman

 

Afla mai multe despre: livefcsb - mlada boleslav 

viewscnt
Articole similare