Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Remiză în singurul meci al zilei în Premier League. Nottingham Forest şi Brentford au dat-o la pace

Remiză în singurul meci al zilei în Premier League. Nottingham Forest şi Brentford au dat-o la pace

Premier League

Comentarii

În singurul meci al zilei de duminică în Premier League, Nottingham Forest a reuşit să smulgă un punct din partida cu Brentford.

Nottingham Forest a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 1-1, meciul disputat în compania echipei Brentford, în etapa a 7-a din Premier League.

După o primă repriză în care cele două echipe şi-au împărţit şansele de gol, Nottingham a rămas în zece în minutul 56, când Moussa Niakhate a primit al doilea galben şi a fost eliminat.

Oaspeţii au profitat şi au deschis scorul în minutul 58, după ce Christian Norgaard a marcat cu o lovitură de cap, din centrarea lui Mathias Jensen.

Nottingham a replicat în minutul 65, când nou intratul Harry Toffolo a centrat pentru Nicolas Dominguez şi acesta a egalat. Chiar dacă au fost 12 minute de prelungire, nu s-a mai înscris şi s-a terminat egal, 1-1.

În clasamentul din Premier League, Nottingham Forest este pe locul 11, cu 8 puncte, iar Brentford, rămasă fără victorie de cinci etape, ocupă poziţia a 13-a, cu 7 puncte.

Afla mai multe despre: premier leaguenottingham forestbrentford 

viewscnt
Articole similare