Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Remiză pentru Parma la debutul noului tehnician! Cu Mihăilă accidentat, ”cruciaţii” au obţinut doar un punct cu Como

Remiză pentru Parma la debutul noului tehnician! Cu Mihăilă accidentat, ”cruciaţii” au obţinut doar un punct cu Como

Stranieri

Comentarii

Parma a remizat confruntarea cu Como, la debutul lui Giuseppe Iachini, scor 1-1.

Sezonul slab al Parmei a continuat şi în a 14-a etapă a Serie B. Făcând deplasarea pentru a disputa partida cu Como, ”cruciaţii” au reuşit să obţină doar un punct, şi acela in-extremis.

Gazdele puteau deschide scorul pe finalul primei reprize, însă Gliozzi a ratat de la punctul cu var. Acelaşi Gliozii lovit în debutul reprizei secunde însă, în minutul 52.

Atacantul italian a adus-o pe Como în avantaj, iar părea că echipa va reuşi să obţină trei puncte care ar fi adus-o pe un loc de play-off.

Însă, Inglese a salvat din ruşinea Parmei în minutul 86, obţinând măcar un punct pentru Iachini la debutul său pe banca echipei.

Valentin Mihăilă este accidentat, deci nu a putut juca cu Como, iar Dennis Man a ”încălzit banca” tot meciul, nefiind introdus nici pe final de meci.

Remiză pentru Parma la debutul noului tehnician

Iachini a folosit un sistem 3-5-2 la primul său meci, sistem pe care l-a preferat pe tot parcursul carierei şi este clar că cei doi români nu se mulează pe cerinţele antrenorului.

Şi Enzo Maresca a încercat să folosească un sistem cu trei fundaşi la Parma, iar ambii români nu au avut loc în acel sistem, în acelaşi timp, pe teren.

Parma este tot mai aproape de a rata promovarea înapoi în Serie A, astfel că este foarte posibil ca Man şi Mihăilă să plece de la club.

După 14 etape, ”cruciaţii” au reuşit să însumeze doar 18 puncte, dar, din fericire pentru ”cruciaţi”, clasamentul este foarte apropiar în Serie B.

Deşi se află după mijlocul clasamentului, Parma este la doar 10 puncte de liderul Pisa, echipa la care joacă Marius Marin, şi s-ar putea apropia de fruntea clasamentului dacă leagă o serie bună.

Însă Iachini trebuie să obţină rezultate cât mai rapid, sau soarta noii sale echipe va fi decisă, iar un nou sezon în Serie B ar putea fi fatal pentru ”cruciaţi”, din punct de vedere financiar.

Afla mai multe despre: parmamanmihăilă 

viewscnt
Articole similare