Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Remontada magnifică a Barcelonei! Catalanii au surclasat Sevilla şi merg în finala Cupei Spaniei VIDEO

Remontada magnifică a Barcelonei! Catalanii au surclasat Sevilla şi merg în finala Cupei Spaniei VIDEO

FC Barcelona

Comentarii

învinsă cu 2-0 în tur, Barcelona a câştigat manşa retur cu Sevilla cu scorul de 3-0 şi s-a calificat în finala Cupei Spaniei. Meciul a fost în direct la Telekom Sport.

Barcelona a reuşit remontada cu Sevilla şi s-a calificat în finala Cupei Spaniei. După 0 la 2 pe Ramon Sanchez Pizjuan, catalanii au început excelent partida de pe propriul teren, iar Dembele a deschis scorul în minutul 12, cu un şut senzaţional. Cu o execuţie superbă a încercat să înscrie şi Jordi Alba, dar mingea a izbit transversala.

Puştiul Mingueza a faultat apoi în careu, iar andaluzii au primit penalty. Revenit după o accidentare care l-a ţinut departe de teren în ultima lună, Ocampos a executat extrem de slab lovitura de la 11 metri, iar Ter Stegen a apărat.

Fernando s-a sacrificat în prelungiri şi a fost eliminat, dar gestul său nu a salvat-o pe Sevilla. În minutul 94, Pique a marcat şi a trimis meciul în prelungiri. Reuşita lui Braitwhaite i-a asigurat Barcelonei calificarea în finală şi şansa de a cuceri al 31-lea trofeu din această competiţie.

Afla mai multe despre: barcelonacupa spaniei 

viewscnt
Articole similare