Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Renata Voracova spune că s-a simţit “ca o infractoare” când a fost interogată în Australia!

Renata Voracova spune că s-a simţit “ca o infractoare” când a fost interogată în Australia!

Tenis

Comentarii

Jucătoarea cehă Renata Voracova, căreia i s-a anulat viza pentru Australia, astfel că a fost nevoită să părăsească ţara, a declarat că s-a simţit “ca o infractoare” în timpul interogatoriului. Ea a precizat că a fost pusă să se dezbrace de poliţia de frontieră, relatează The Guardian.

“M-am simţit un pic ca o infractoare, însă nu aveam motive să mă simt astfel. Am trimis toate documentele. Toate au fost aprobate. Dacă ştiam că există chiar şi unu la sută şanse să nu fie în regulă ceva, nu m-aş fi dus”, a spus Voracova pentru BBC News.

Sportiva intenţionează să se vaccineze împotriva coronavirusului, ea explicând că a avut complicaţii după ce a contractat virusul şi de aceea nu s-a putut imuniza înainte de Australian Open.
 
Pentru publicaţia Denik, Voracova a declarat că în timpul reţinerii şi interogării sale înainte de a părăsi Australia a fost pusă să se dezbrace. “Eram îngrijorată. Nu m-am simţit în siguranţă până în momentul în care m-am întors acasă. Parcă mă uitam la un film – un inetogatoriu cu instrucţiuni ca “dezbracă-te, îmbracă-te”. Nici nu îţi vine să te gândeşti la aşa ceva, cu atât mai puţin să trăieşti asta”, a adăugat sportiva.
 
Miercuri, WTA a dat publicităţii un comunicat în care a arătat că jucătoarei cehe Renata Voracova i-a fost anulată nedrept viza de intrare în Australia, după ce a respectat toate regulile şi procedurile în vigoare.    

Afla mai multe despre: renata voracova 

viewscnt
Articole similare