Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Renegat de "U" Craiova, jucătorul poate ajunge la o echipă de tradiţie din Italia

Renegat de "U" Craiova, jucătorul poate ajunge la o echipă de tradiţie din Italia

Fotbal

Comentarii

Odată cu venirea lui Dan Nistor la Craiova, şansele ca albanezul Kamer Qaka să mai prindă minute în tricoul oltenilor au scăzut vertiginos, devenind aproape nule. Randamentul scăzut din "era Piţurcă" i-au determinat pe conducătorii echipei să-l treacă pe "lista neagră" şi să scape de el în această iarnă.

Kamer Qaka (24 de ani) a evoluat doar pentru Craiova în acest sezon de Liga 1 şi are dreptul să evolueze la o altă echipă pe prima scenă a fotbalului românesc. Cu toate acestea, şansa îi poate surâde tocmai din Italia. Antrenorul italian Paolo Tramezzani, actualmente la Livorno, îl cunoaşte pe Qaka de pe vremea când era secundul lui Gianni de Biasi, la naţionalei Albaniei, între 2011 şi 2016, iar Kamer era un promiţător jucător aflat în vederile italienilor.

Paolo Tramezzani l-ar dori pe Kamer Qaka sub formă de împrumut până la vară, cu opţiune de cumpărare. Oferta nu ar fi una chiar pe placul oltenilor, care şi-ar dori obţină ceva bani în această iarnă, însă par dispuşi să facă un compromis şi să scape măcar de salariul jucătorului, dacă nu-şi pot recupera cei 200.000 de euro plătiţi celor de la Poli Iaşi, vara trecută.

  • Livorno este ultima în Serie B, cu 12 puncte obţinute în primele 19 etape disputate. 
  • Cota de piaţă a lui Qaka, conform Transfermarkt, este de 800.000 de euro.
  • Livorno a luat fiinţă în urmă cu 105 ani şi este de două ori vicecampioană a Italiei
  • Kamer Qaka are patru selecţii în naţionala de seniori a Albaniei

 

 

Afla mai multe despre: fotbalqaka 

viewscnt
Articole similare