Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Renzo Rossi a pus "lupa" pe transferurile lui Man şi Mihăilă în Serie A. Concluzia trasă: "Vor face un campionat bun!"

Renzo Rossi a pus "lupa" pe transferurile lui Man şi Mihăilă în Serie A. Concluzia trasă: "Vor face un campionat bun!"

Stranieri

Comentarii

Renzo Rossi, colaboratorul lui Cristiano Bergodi în fotbalul românesc, a analizat la Look Sport LIVE transferurile lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă la Parma, în Serie A. Italianul a spus că, după părerea sa, Mihailă s-a adaptat mai repede pentru că a ajuns mai rapid în Serie A, iar golul pe care l-a marcat Man în ultimul meci de campionat îl va ajuta să fie mai "dezgheţat".

Parma a cumpărat doi fotbalişti români în decurs de un an, pe Valentin Mihăilă de la U Craiova şi pe Dennis Man de la FCSB, cu 20 de milioane de euro. Invitat la Look Sport LIVE, Renzo Rossi a vorbit despre mutările celor doi şi a evidenţia care e atuul lui Mihăilă în faţa lui Man, cel care tocmai a marcat primul său gol în campionatul Italiei, în meciul Parma - Benevento 2-2.

Rossi e convins că Man şi Mihăilă vor face un sezon bun şi o vor ajuta pe Parma în lupta pentru retrogradare: "Eu zic că vor face un campionat bun. Se vede că Mihăilă a ajuns mai devreme decât Man, pentru că s-a adaptat mult mai repede. Cred că, într-un fel, din punct de vedere al caracterului, Mihăilă e mult mai util, se adaptează mai multor exigenţe, iar Man este un pic mai introvertit.  Golul ăsta sigur i-a dat lui Man foarte mult ajutor pentru a rupe această imagine, această barieră de adaptare", a spus Renzo Rossi, la Look Sport LIVE.

Dennis Man a strâns 434 de minute în 10 meciuri la Parma în acest sezon, timp în care a marcat o dată şi a livrat o pasă de gol. De partea cealaltă, Mihăilă a strâns 528 de minute în campionat şi 90 de minute în Cupa Italiei, timp în care marcat de trei ori şi a livrat două pase de gol.

Afla mai multe despre: manmihailarenzo rossi 

viewscnt
Articole similare