Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Replica acidă dată de Sergio Ramos după o declaraţie făcută de Ronaldo: ”În istoria lui Real, mulţi au venit şi au plecat”

Replica acidă dată de Sergio Ramos după o declaraţie făcută de Ronaldo: ”În istoria lui Real, mulţi au venit şi au plecat”
Comentarii

Sergio Ramos i-a răspuns lui Cristiano Ronaldo, cel care s-a declarat fericit că a intrat ”într-o familie” la Juventus şi a lăsat astfel să se înţeleagă faptul că la Real Madrid n-ar exista o asemenea atmosferă de grup.

Cristiano Ronaldo a declarat după ce s-a transferat la Juventus că ”este fericit că s-a alăturat unui club care este ca o familie”, lăsând de înţeles că vestiarul lui Real Madrid nu este foarte unit. Sergio Ramos îl contrazice şi spune că tocmai unitatea echipei a adus atâtea victorii în ultimul an.

”Noi aici ne-am simţit întotdeauna ca o familie, aşa că nu ştiu despre ce a vorbit. Am avut foarte multe succese deoarece sunte o familie, iar el a făcut parte din această familie, care există în continuare. Este rău când pierzi un jucător precum Cristiano Ronaldo, dar noi în continuare putem câştiga. În istoria lui Real Madrid mulţi au venit şi au plecat, dar Real Madrid continuă să câştige. Nimeni nu este mai presus de Real Madrid, orice s-ar întâmpla, Real Madrid va continua să trăiască, a fost alegerea lui să plece”, a declarat Sergio Ramos după meciul cu Atletico Madrid.

Afla mai multe despre: sergio ramosreal madridcristiano ronaldojuventus torino 

viewscnt
Articole similare