Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Replică dură pentru Nicolescu după acuzaţiile de blat la Voluntari - Hermannstadt: „Vorbeşte mult şi prost acest domn!”

Replică dură pentru Nicolescu după acuzaţiile de blat la Voluntari - Hermannstadt: „Vorbeşte mult şi prost acest domn!”

Hermannstadt​

Comentarii

Andrei Nicolescu, preşedintele lui Dinamo, a primit replica după ieşirea sa posterioară meciului dintre Voluntari şi Hermannstadt.

Andrei Nicolescu a primit o replică dură dinspre Hermannstadt după acuzaţiile de blat

Ilfovenii s-au impus, scor 1-0, astfel că Dinamo a picat pe loc direct retrogradabil. La finalul meciului de la Voluntari, Andrei Nicolescu a avut o ieşire dură, acuzând, în mod direct, că duelul a fost blat.

Răspunsul celor de la Hermannstadt a venit prin Radu Neguţ, managerul sportiv al sibienilor.

„Domnul Nicolescu vorbeşte mult şi prost, mai ales în ultima vreme. În loc să facă acest lucru, noi îl sfătuim să vorbească şi să facă mai multe pentru echipa pe care o reprezintă dumnealui.

Şi noi am putea să vorbim despre echipa domniei sale şi să-i aducem tot felul de aprecieri, dar noi, sibienii, avem educaţie şi bun simţ", a spus Radu Neguţ, potrivit iamsport.ro.

Andrei Nicolescu a văzut partida din Superligă şi a lansat acuze grave: ”Mă gândeam că au dispărut prieteniile din fotbal, dar m-am înşelat”

Dinamo a căzut pe poziţie direct retrogradabilă după succesul lui FC Voluntari din partida cu Hermannstadt, 1-0. Ilfovenii au obţinut primul succes din 2024 şi au pus capăt unei serii de 12 meciuri consecutive fără victorie.

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a urmărit partida de pe Stadionul Anghel Iordănescu şi a susţinut, în mod indirect, că Hermannstadt s-a dat la o parte în faţa lui FC Voluntari.

Cel mai probabil, Nicolescu a lansat săgeţi către relaţia dintre tehnicienii celor două echipe, Marius Măldărăşanu şi Florin Pârvu.

Antrenorul lui FC Voluntari este naşul lui Nae Constantin, care la rândul său este naşul lui Marius Măldărăşanu.

“Mi-a lăsat un gust amar partida de la Voluntari. Nu am văzut intensitate. A lipsit total intensitatea într-un moment în care se joacă într-o anumită viteză fotbalul. Mă gândeam că prieteniile din fotbal au dispărut, dar se pare că m-am înşelat”, a spus Andrei Nicolescu la Prima Sport.

 

Afla mai multe despre: hermannstadtdinamoandrei nicolescu 

viewscnt
Articole similare