Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo, replică genială pentru Isco, după ce fostul său coleg l-a atacat public

Cristiano Ronaldo, replică genială pentru Isco, după ce fostul său coleg l-a atacat public
Comentarii

Atacantul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, i-a dat replica lui Isco după ce fostul său coleg de la Real Madrid l-a atacat public.

"Nu putem plânge după cineva care nu şi-a mai dorit să fie aici", a fost remarca mijlocaşului spaniol. Iar răspunsul lui Cristiano Ronaldo nu a întârziat să apară. "Mi se pare corect. N-au de ce să plângă", a spus starul portughez, într-o conferinţă de presă, citat de AS.

Real Madrid traversează una dintre cele mai dificile perioade din istoria clubului. Gruparea "blanco" are un singur gol în ultimele cinci meciuri, în care nu a reuşit să obţină niciun succes, iar pentru antrenorul Julen Lopetegui îl aşteaptă o săptămână decisivă. 

Real Madrid întâlneşte, marţi, de la 22:00, Viktoria Plzen, în runda a treia a grupelor Ligii Campionilor, pentru ca duminică, la 17:15, să o înfrunte pe marea rivală FC Barcelona. Ambele partide vor fi transmise pe canalele Telekom Sport.

La rândul său, Cristiano Ronaldo revine marţi seară pe Old Trafford, dar în calitate de adversar. Manchester United - Juventus Torino se vede în direct la Telekom Sport 1, de la 22:00.

 

Afla mai multe despre: ronaldoiscoreplica 

viewscnt
Articole similare