Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Replica lui Mihai Teja în conflictul cu Gigi Mulţescu! Antrenorul lui FC Voluntari trage un semnal de alarmă pentru jucătorii săi

Replica lui Mihai Teja în conflictul cu Gigi Mulţescu! Antrenorul lui FC Voluntari trage un semnal de alarmă pentru jucătorii săi

FC Voluntari

Comentarii

Antrenorul lui FC Voluntari, Mihai Teja, a intrat în conflict cu tehnicianul lui Dinamo, Gigi Mulţescu, care s-a arătat deranjat de declaraţiile lui Teja, în care acesta susţinea că nu este normal ca mai multe echipe să aştepte după una singură, în contextul în care mai mulţi jucători ai ”câinilor roşii” au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus iar meciurile acestora au fost amânate.

Teja consideră că doar şi-a exprimat punctul de vedere pe care şi-l menţine în continuare. Antrenorul ilfovenilor a explicat că nu are o problemă personală cu Dinamo şi că ar fi spus acelaşi lucru despre oricare alt club din Liga 1, care s-ar fi confruntat cu o problemă asemănătoare.  

”Nu am fost obraznic, doar mi-am spus părerea. Şi aşa cred că e normal în fotbalul de azi. Dacă nu zicem nimic, toţi tăcem din gură.... mi-am spus doar părerea. Şi nu mă refeream doar la Dinamo, că se putea întâmpla oricui. Mă refeream la toate echipele, că nu e normal ca celelalte să stea după o echipă. Că e cazul lui Dinamo... asta este. Şi îmi menţin părerea, nu este normal să stai trei săptămâni să aşteptăm pe altcineva.”, a spus Mihai Teja, la finalul partidei pierdute de echipa sa, pe teren propriu, în faţa lui Dinamo, scor 1-2. 

Antrenorul lui FC Voluntari a recunoscut, de altfel, că elevii lui Gigi Mulţescu au fost mai buni şi le-a transmis jucătorilor săi să se concentreze pentru a câştiga deplasarea de la Chindia Târgovişte, cu scopul de a scăpa de emoţiile unui potenţial baraj cu CS Mioveni. 

”Am luat bătaie, au fost mai buni, asta e! Vă daţi că suntem supăraţi, dar mergem mai departe. Mai avem un meci, trebuie să câştigăm la Târgovişte, ca să ne îndeplinim obiectivul. Eu zic că am intrat foarte bine, numai că am făcut nişte greşeli individuale, am plătit pentru ele ca la fiecare meci.

Păcat, le-am spus şi jucătorilor că astăzi trebuia să închidem, să încununăm munca pe care am făcut-o până acum. Din păcate, nu am reuşit. Am venit de la 8 puncte, suntem într-o poziţie în care mai avem un meci, trebuie să câştigăm trei puncte şi să încercăm să ne salvăm direct. Dacă nu, şi prin baraj, vom încerca să ne menţinem în Liga I. Ăsta este obiectivul şi eu cred că îl vom îndeplini.”, a adăugat Mihai Teja.

Citiţi aici declaraţia lui Gigi Mulţescu, în care tehnicianul lui Dinamo explică detaliat ce l-a deranjat la antrenorul lui FC Voluntari, Mihai Teja. 

 

Afla mai multe despre: mihai tejadinamogigi multescufc voluntari 

viewscnt
Articole similare