Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Replica lui Mircea Lucescu după ce a fost atacat pentru că l-a propus pe Marco Rossi la naţionala României: "Am dat o sugestie!"

Replica lui Mircea Lucescu după ce a fost atacat pentru că l-a propus pe Marco Rossi la naţionala României: "Am dat o sugestie!"

Echipa națională

Comentarii

Mircea Lucescu (75 de ani), antrenorul lui Dinamo Kiev, a reacţionat şi a venit cu o replică pentru Anghel Iordănescu, după ce "Generalul" a catalogat drept "o mare prostie" propunerea lui "Il Luce" ca Marco Rossi, selecţionerul Ungariei, să devină selecţionerul României.

Marco Rossi a calificat naţionala Ungariei la EURO 2020 şi a obţinut un egal, 1-1 cu Franţa, campioana mondială, rezultat care l-a făcut pe Mircea Lucescu să spună cuvinte frumoase despre fostul său elev. "Il Luce" l-a lăudat şi l-a propus la echipa naţională a României, lucru care nu i-a picat bine lui Anghel Iordănescu.

"Tata Puiu" a atras atenţia că s-a mai făcut o greşeală, cu Christoph Daum, dar Mircea Lucescu şi-a susţinut în continuare părerea.

"Un băiat care a făcut performanţă extraordinară, îl cunosc foarte bine, a câştigat campionatul Ungariei, a preluat echipa. Dintr-o echipă ciuca bătăilor s-a calificat în Europa. A început foarte bine şi preliminariile mondialului. În niciun caz cineva nu se va lua după mine, eu nu am responsabilitatea asta. Am vorbit despre el, lăudându-l pe el pentru că este într-adevăr un selecţioner care a obţinut rezultate şi obţine în continuare. Şi este foarte serios, este super apreciat, are o vârstă aşa cum trebuie şi sigur că sunt la noi antrenori foarte buni care ar putea să fie, dar cu cât sunt mai mulţi cu atât e mai bine, concurenţa face parte din meseria noastră.

Nu sunt eu cel care decide. Am dat o sugestie, el rămâne acelaş antrenor, nu depinde de aprecierea mea sau de refuzul altora. El are drumul lui, probabil că se gândeşte şi el să preia o echipă din Italia pentru că merită. Faptul că eu l-am apreciat ridică puţin valoarea în sensul interesului care îl stârneşte un astfel de comentariu făcut de mine în legătură cu el. Dar în niciun caz. Echipa naţională are un antrenor,e tânăr, merge înainte cu el, am vrut doar să punctez faptul că sunt antrenori, aşa cum sunt şi la noi în ţară, sau cum au fost la noi în ţară, o mulţime de antrenori străini care au obţinut rezultate bune", a spus Mircea Lucescu, la plecarea spre Ucraina, pe aeroport.

Afla mai multe despre: mircea lucescumarco rossianghel iordanescureplica 

viewscnt
Articole similare