Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Replica lui Qaka, după ce a fost acuzat că a înjurat FCSB-ul: "Îi voi susţine mereu, chiar dacă acum joc la Iaşi"

Replica lui Qaka, după ce a fost acuzat că a înjurat FCSB-ul: "Îi voi susţine mereu, chiar dacă acum joc la Iaşi"

FCSB

Comentarii

Mijlocaşul echipei Politehnica Iaşi, Kamer Qaka, a reacţionat după ce a fost acuzat că şi-ar fi înjurat fosta formaţie, FCSB, la finalul meciului cu Concordia Chiajna. Jucătorul în vârstă de 23 de ani a negat cu virulenţă această informaţie.

"Unii oameni spun că vorbesc urât despre FCSB. Nu ştiu de unde a apărut asta, nu aş face asta niciodată. Mi-au pus la dispoziţie tot cât am fost acolo. Am întâlnit oameni noi şi acest lucru m-a făcut foarte fericit. A fost casa mea pentru 3 luni. Fanii m-au susţinut când am plecat.

Nu voi uita asta niciodată. Jucătorii, staff-ul, toţi oamenii care lucrau în club m-au susţinut. Tot ce am de spus este: mulţumesc!

Am rămas cu mulţi prieteni de acolo. Şi desigur că îi voi susţine mereu, chiar dacă acum joc la Iaşi. Nu mai distrugeţi sportul pe care îl iubesc cu zvonuri! Vreau numai binele pentru FCSB. Şi sper ca fanii şi toţi cei care sunt pe lângă club să aibă cele mai bune momente în fotbal şi în viaţă!", a explicat Qaka, potrivit gsp.ro.

La doar o zi după revenirea la Poli Iaşi de la FCSB, Kamer Qaka a fost integralist, luni seară, în partida cu Concordia Chiajna, câştigată de formaţia ieşeană cu scorul de 3-0.

Afla mai multe despre: qakaiasifcsb 

viewscnt
Articole similare