Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Replica plină de civilizaţie a lui Mirel Rădoi după ce a fost atacat dur de preşedintele lui Dinamo

Replica plină de civilizaţie a lui Mirel Rădoi după ce a fost atacat dur de preşedintele lui Dinamo
Comentarii

Mirel Rădoi a avut un răspuns foarte decent după ce preşedintele lui Dinamo l-a atacat şi s-a oferit să-i plătească un control la oftamologie, deoarece n-a convocat la tineret niciun jucător din Ştefan cel Mare.

Alexandru David, preşedintele lui Dinamo, a avut o izbucnire după ce Mirel Rădoi a anunţat lotul pentru naţionala de tineret, în care nu se regăsea niciun jucător din Ştefan cel Mare. Oficialul ”roş-albilor” s-a oferit să-i plătească lui Rădoi un control oftamologic: ”Nu se poate să nu convoci pe nimeni de la Dinamo, în condiţiile în care practic ai venit la toate meciurile lui Dinamo şi ai văzut calitatea tinerilor”, a spus David în Gazeta Sporturilor.

Replica lui Mirel Rădoi este însă cât se poate de civilizată. Selecţionerul naţionalei de tineret a subliniat că în toată cariera sa a fost imparţial şi a văzut în atacul lui Alexandru David o încercare de a-şi apăra jucătorii şi spune că a apreciat acest lucru.

”Cred că o să continue, şi nu numai la Dinamo, cred că mereu o să fie cluburi supărate pentru că, într-un fel, îi înţeleg, pentru că sunt subiectivi şi singurul lucru pozitiv din acel discurs al celor de la Dinamo este ca au ieşit public şi şi-au apărat jucătorii. Reacţia mi s-a părut puţin agresivă, dar sper că, pe viitor, să nu se mai întâmple. Asta nu înseamnă că jucătorii pe care îi vedem acum la naţională sunt cei mai buni pentru toată lumea. Sunt cei mai buni din ţară pentru mine.

Cu atât mai supărător mi se pare, pentru că lumea ar trebui să mă cunoască. Şi în toţi anii aştia, atât timp cât am fost şi jucator, şi antrenor, eu am arătat că sunt imparţial. De foarte multe ori am fost acuzat că mă iau de Steaua şi Gigi Becali, acum că favorizez clubul”, a declarat Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: mirel radoiromania u21tineretdinamo 

viewscnt
Articole similare