Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

REPORTAJ | Doi foşti jucători din Liga 1 ”dau moda” în fotbalul românesc. Adi Mutu şi Denis Alibec, printre clienţi

REPORTAJ | Doi foşti jucători din Liga 1 ”dau moda” în fotbalul românesc. Adi Mutu şi Denis Alibec, printre clienţi

Special

Comentarii

Nu mai este niciun secret faptul că pandemia de coronavirus a dat peste cap afacerile multor oameni. Este şi cazul fostului dinamovist Adrian Ropotan, care are un magazin de haine împreună cu Alessandro Caparco.

Fostul portar din Liga a şi-a pus serios amprenta asupra afacerii. Şi nu e de mirare. Este născut şi crescut în patria modei, Italia.

”Am găsit un brand care chiar ne reprezintă pe noi şi care merge destul de bine în România. Mai ales că în Italia chiar a mers extraordinar de bine. A îmbrăcat şi fotbalişti din Italia, de la echipe mari”, a dezvăluit Caparco.

”Eram pe aceeaşi lungim de undă, ne-am cunoscut şi ne-am împrietenit foarte bine pe vremea când jucam la Chiajna împreună. Venind la antrenamente, am văzut că avem cam acelaşi stil de îmbrăcăminte, abordăm acelaşi stil. Cu timpul, el a venit cu propunerea să aducem un brand din Italia în România, să îl promovăm şi să deschidem un magazin care să ne reprezinte”, a povestit Ropotan.



De dragul afacerii, Ropotan a dat uitării toate fostele rivalităţi din Liga 1. Chiar dacă e dinamovist convins, acesta le promite steliştilor că vor arăta impecabil, dacă se vor lăsa pe mâna lui, din punct de vedere vestimentar.

”Acum suntem prieteni cu toată lumea. Cei care vor să se simtă mai lejer, mai oversized, mai liber, sunt primiţi cu foarte mare plăcere la noi în magazin, indiferent de echipă”, spune Ropotan.

”Unul dintre primii noştri clienţi a fost din echipa rivală a lui Adrian, un stelist”, dezvăluie Caparco.

Înainte de pandemie, afacerea mergea pe drumul bun. Printre clienţii celor doi se numără nume mari din fotbalul românesc.

”Acum vă arăt bermude pe care le-au luat o grămadă de colegi. Şi Adrian Mutu, şi Denis Alibec. Nişte pantaloni cu care poţi să te îmbraci şi mai elegant sau mai sportiv, cum alegi tu. Avem şi bermude din in de mai multe culori”, explică Alessandro Caparco.

Pe timp de pandemie, Ropotan şi Caparco au fost nevoiţi să-şi mute afacerea în online. Uşor, uşor, lucrurile reintră pe făgaşul normal, iar italianul ne-a arătat care sunt cele mai căutate articole de îmbrăcăminte.

”Pentru vară am început cu un tricoul de acest gen, mai simplu, gen oversized, cu scris pe spate. Acestea se poartă foarte, foarte largi. Aceştia sunt nişte pantaloni, avem şi cu fermoar şi fără fermoar. Avem mai multe culori”, spune Caparco.

Caparco le-a dat şi sfaturi vestimentare celor care vor să se îmbrace din magazinul lui: ”Aceştia sunt pantalonii pe care îi am pe mine. Poţi să îi completezi cu această cămaşă, care vin tot oversized. Când te duci la antrenament, când vrei să ieşi în oraş şi să stai mai comod avem şi bermude din bumbac, tot cu stilul nostru, cu turul lăsat”.

Pentru ca hainele din magazinul lor să se diferenţieze pe piaţă, Ropotan şi-a surprins partenerul de afaceri: ”Aceasta a fost ideea superbă a lui Adrian. Chiar a avut o idee superbă, cămaşă oversized”.

Entuziasmul lui Caparco l-a impresionat pe prietenul Ropotan. Acesta l-a sfătuit pe italian să se reprofileze: ”Eşti bun la prezentarea ştirilor”

Caparco: ”Eu vreau, eu vreau. Şi bunicul zicea, de ce nu te-ai făcut actor, prezentator? Te bagi şi tu? Facem eu cu tine, nu vrei?”

 

Afla mai multe despre: caparcoropotan 

viewscnt
Articole similare