Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Responsabilul de transferuri de la West Ham, concediat din cauza unor afirmaţii rasiste

Responsabilul de transferuri de la West Ham, concediat din cauza unor afirmaţii rasiste
Comentarii

Clubul West Ham United a anunţat, vineri, că l-a demis pe responsabilul de transferuri Tony Henry, acuzat de afirmaţii rasiste în publicaţia The Daily Mail, informează Le Figaro.

"West Ham a pus capăt contractului directorului de scouting Tony Henry cu efect imediat, după comentariile inacceptabile ale acestuia, difuzate pe larg în presă. Decizia este urmare a unei anchete complete. West Ham nu va tolera niciun tip de discriminare. West Ham United este o familie primitoare, care nu ţine cont de sex, vârstă, rasă, religie sau orientări sexuale", a anunţat clubul englez.

Daily Mail a dezvăluit, miercuri, un mail din 27 ianuarie, adresat unui responsabil al clubului şi unui agent, în care Tony Henry a scris, referindu-se la un fotbalist de origine cameruneză: "Nu mai vrem africani şi oricum el nu este destul de bun".

Henry a lăsat să se înţeleagă că această politică este susţinută de conducerea clubului, care voia să limiteze numărul de jucători africani deoarece au o "atitudine proastă" când nu sunt în lot.

Afla mai multe despre: tony henrywest hum unitedrasism,  

viewscnt
Articole similare