Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Restart la CFR Cluj! Rondon a povestit ce s-a întâmplat în săptămâna de coşmar a campionilor: "Am ajuns aici la 6 dimineaţa, am dormit puţin"

Restart la CFR Cluj! Rondon a povestit ce s-a întâmplat în săptămâna de coşmar a campionilor: "Am ajuns aici la 6 dimineaţa, am dormit puţin"

CFR Cluj

Comentarii

Atacantul lui CFR Cluj, Mario Rondon, a susţinut că echipa antrenată de Dan Petrescu s-a înfruntat cu mai multe probleme în săptămâna la finalul căreia a fost eliminată din Champions League.

CFR Cluj a jucat trei meciuri importante în decurs de o săptămână. Primul a avut loc în primul tur preliminar Champions League, cu Floriana, în urma căruia jucătorii s-au resimţit. A urmat meciul de la Clinceni, unde CFR Cluj a câştigat, iar la câteva zile distanţă partida cu Dinamo Zagreb. 

Rondon susţine că programul încărcat i-a afectat pe jucători: "Suntem puţin cam obosiţi, pentru că această săptămână a fost foarte grea. (n.r. - A fost greu să vă reveniţi după Dinamo Zagreb?) Da. Am jucat cu Floriana, am ajuns aici la 6 dimineaţa, am dormit puţin. După aceea am mers la Clinceni, terenul nu este în cele mai bune condiţii. A fost greu să pierdem aici când aveam totul de partea noastră, cu un jucător în plus şi mai ales să pierdem la penalty-uri", a spus atacantul campioanei României. 

"Noi ne dorim să intrăm în grupe, indiferent cu cine vom juca. Am demonstrat cu Celtic, cu Rennes, cu Lazio că suntem puternici acasă. Ne dorim doar să jucăm acasă, că suntem mai puternici. Este un singur meci, trebuie să dăm totul şi să demonstrăm că avem sânge de campioni", a mai declarat Rondon.  

CFR Cluj a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a doua a Ligii I.

Afla mai multe despre: rondon 

viewscnt
Articole similare