Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Restructurări în lotul celor de la CSA Steaua. Doi foşti jucători de la FCSB, printre cei daţi afară

Restructurări în lotul celor de la CSA Steaua. Doi foşti jucători de la FCSB, printre cei daţi afară

Steaua

Comentarii

Se anunţă schimbări importante în lotul celor de la CSA Steaua Bucureşti, în această iarnă.

Steaua Bucureşti a încheiat anul 2023 pe locul 7 în Liga a II-a, cu 22 de puncte, unul mai puţin decât ultima poziţie care permite accesul în play-off (ocupată de ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu).

Cinci jucători daţi afară de la FCSB

Jucătorii Tsvetelin Chunchukov, Mario Topuzov, Alexandru Boiciuc, Alexandru Buziuc şi Rareş Enceanu nu mai intră în vederile staff-ului tehnic al Stelei, a anunţat, marţi, pe Facebook, gruparea din Liga II. Ultimii doi jucători au evoluat şi pentru rivala FCSB, în trecut.

Am făcut o analiză a evoluţiei echipei în primele 15 etape din acest sezon şi ne dorim să facem câteva modificări în componenţa lotului. În această iarnă încercăm să renunţăm la câţiva jucători care nu au dat randamentul dorit.

E adevărat că nu avem drept de promovare nici în acest sezon, dar se impun unele schimbări în această perioadă. Obiectivul nostru este să intrăm în play-off”, a declarat Daniel Opriţa pentru pagina de Facebook a Clubului Steaua Bucureşti.

Campionatul Ligii a II-a se va relua pe 24 februarie 2024, cu etapa a 16-a, când Steaua va evolua în deplasare cu CSM Reşiţa.

Afla mai multe despre: topuzovboiciucenceanubuziucchunchukov. 

viewscnt
Articole similare