Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reţelele de socializare, coşmarul lui Alex Bourceanu: ”Sunt atât de înspăimântat... Dar dinozaurii au dispărut pentru că nu s-au adaptat” :)

Reţelele de socializare, coşmarul lui Alex Bourceanu: ”Sunt atât de înspăimântat... Dar dinozaurii au dispărut pentru că nu s-au adaptat” :)

Diverse

Comentarii

Alex Bourceanu declară amuzat că nu reuşeşte să ţină pasul cu dezvoltarea reţelelor de socializare.

În vârstă de 36 de ani, Alex Bourceanu s-a retras în decembrie 2019, deorece accidentările îi dădeau bătăi tot mai mari de cap.

De atunci, fostul internaţional român şi-a încercat norocul în afaceri şi a început cursurile şcolii de antrenori. Cu un lucru nu se poate însă obişnui: cu reţelele de socializare.

Reţelele de socializare, coşmarul lui Alex Bourceanu

Alex Bourceanu nu prea a avut timp să se plictisească după ce a renunţat la fotbal. Fostul mijlocaş al FCSB-ului şi-a deschis mai multe afaceri şi a început să studieze pentru meseria de antrenor.

Bourceanu studiază intens pentru a deveni antrenor şi a fost atras în special de şcoala olandeză de fotbal, care pune foarte mult accent pe jocul cu mingea.

Există însă şi lucruri care îi dau ceva bătăi de cap fostului campion al României. Alex Bourceanu spune că are mari probleme cu adaptarea la reţelele de socializare:

”Sunt atât de înspăimântat că nu mă pot adapta la lumea aceasta virtuală: Facebook, TikTok, Instagram... dacă nu te adaptezi... Dinozaurii au dispărut pentru că nu s-au adaptat”, a declarat amuzat Alex Bourceanu.

Alex Bourceanu, despre situaţia a două dintre vedetele FCSB-ului

Revenind la lucruri serioase, Alex Bourceanu este de părere că Claudiu Keşeru şi Constantin Budescu sunt doi jucători de valoare, care pot influenţa foarte mult jocul unei echipe de fotbal.

”Sunt doi jucători buni, asta e clar, şi jucători care au un impact în jocul echipei, dar cine face managemantul la clubul FCSB ia decizii în legatură cu viitorul echipei şi în legătură cu selecţia”, a spus Bourceanu.

Discuţia vine în contextul în care Claudiu Keşeru şi Constantin Budescu au şanse mari să plece în iarnă de la FCSB, deoarece patronul echipei nu-i mai consideră jucători esenţiali.

Afla mai multe despre: bourceanu 

viewscnt
Articole similare