Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Returul finalei Challenge Cup la handbal, între Potaissa Turda şi Sporting, se va disputa la Cluj

Returul finalei Challenge Cup la handbal, între Potaissa Turda şi Sporting, se va disputa la Cluj

Handbal

Comentarii

Manşa retur a finalei Challenge Cup la handbal masculin, între Potaissa Turda şi portughezii de la Sporting, se va disputa în Sala Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj, sala formaţiei turdene neîndeplinind cerinţele EHF pentru ultimul act al unei cupe europene.

Sala de sport ”Gheorghe Bariţiu” din Turda are o capacitate de circa 600 de locuri şi nu corespunde cerinţelor forului european de profil pentru disputarea unei finale de cupă europeană.

Astfel, Potaissa Turda, calificată în finala Challenge Cup, a fost nevoită să apeleze la varianta de rezervă pe care a înregistrat-o la începerea competiţiei, adică Sala Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj-Napoca, cea care are o capacitate de 2.225 de locuri, dar şi spaţii adiacente (centru de presă, zonă VIP etc) care îndeplinesc cerinţele EHF.

Finala Challenge Cup se va juca în dublă manşă, în 21 mai pe terenul portughezilor de la Sporting, iar în 27 mai la Cluj-Napoca.

În semifinale, Potaissa a trecut la limită de islandezii de la Valur (22-30 şi 32-23), iar Sporting a eliminat JMS Hurry-Up (32-27 şi 37-14).

La nivel continental, Potaissa Turda a mai jucat în Cupa EHF, în sezonul 2014-2015, când a fost eliminată în turul trei de RK Nexe.

viewscnt
Articole similare