Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Reus de România" a semnat cu Rapid! Transfer important bifat de giuleşteni în lupta pentru promovarea în Liga 1

"Reus de România" a semnat cu Rapid! Transfer important bifat de giuleşteni în lupta pentru promovarea în Liga 1galerie foto

Liga 2

Comentarii

Rapid continuă să îşi întărească lotul pentru următorul sezon, cu unul dintre cei mai promiţători tineri atacanţi din liga 2, Gabriel Dodoi (20 de ani) , vârful celor de la Pandurii.

Născut la Târgu Jiu, Dodoi a debutat în Liga 1 la doar 18 ani, în 2016, într-un meci Pandurii – ACS Poli Timişoara (2-2), şi a bifat cinci partide pe prima scenă a sezonului 2016/17.

A urmat o stagiune 2017/2018 foarte bună, în care a marcat şapte goluri în 19 meciuri din Liga 2 (cu Luceafărul, UTA, Dunărea Călăraşi, Metaloglobus – 2, Chindia – 2), iar în vara anului 2018, Dodoi a fost cumpărat de către CFR Cluj, de unde a fost împrumutat la Sepsi, tot în prima ligă, pentru a prinde experienţă.

La Sf. Gheorghe, Gabriel a jucat în doar trei meciuri, două în Cupă României şi unu în campionat, contra FCSB-ului, din cauza unor probleme de sănătate, iar din iarnă a fost împrumutat de către campioana României la Pandurii Târgu Jiu, unde a făcut un retur foarte bun.

Astfel, în cele 10 meciuri disputate în acest an, Dodoi a marcat de cinci ori (cu UTA, Baloteşti – 2, Energeticianul – 2), ultimele două goluri fiind înscrise pe 19 Mai 2019, în deplasarea de la Petroşani (2-1, vs Energeticianul), meci în care Pandurii s-a salvat de la retrogradare.

„Sunt foarte fericit că am ajuns la o echipă mare, cu suporteri frumoşi, şi sper din tot sufletul că voi putea pune umărul la promovarea Rapidului în Liga 1”, a spus Dodoi pentru fcrapid.ro.

Atacantul de 20 de ani, ce a jucat şi la naţionala U16 a României, a fost coleg în returul sezonului trecut cu George Tudoran, cel care va reveni la Rapid în această vară, iar în trecut l-a avut coechipier la Pandurii şi pe Cătălin Hlistei.

Dodoi este cel de-al treilea jucător ofensiv transferat în această vară, după George Tudoran (Pandurii) şi Matias Roskopf (Boca Juniors).

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare