Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reuşeşte Gică Hagi o nouă lovitură? Publicaţia AS anunţă că Rivaldinho ar urma să plece într-unul dintre cele mai tari campionate

Reuşeşte Gică Hagi o nouă lovitură? Publicaţia AS anunţă că Rivaldinho ar urma să plece într-unul dintre cele mai tari campionate

Fotbal

Comentarii

Atacantul brazilian al celor de la Viitorul Constanţa, Rivaldinho (24 de ani) are un început de sezon foarte bun, cu patru goluri şi patru pase decisive în cele şase prezenţe, după 14 etape din Liga 1. În consecinţă, publicaţia spaniolă AS anunţă că brazilianul a intrat în vizorul mai multor formaţii din Serie A.

Spaniolii îi prevăt o ascensiune fuliminantă în carieră lui Rivaldinho, fiul lui Rivaldo, cel pare că şi-a regăsit pofta de joc sub îndrumarea lui Gică Hagi. Brazilianul a mai jucat la Viitorul în perioada ianuarie-iulie 2019, împrumutat de la Levski Sofia, acolo unde nu se adaptase. Nu şi-a mai prelungit contractul cu bulgarii, iar Hagi a profitat de moment şi l-a adus liber de contract. Şi nu s-a îndoit de calităţile sale. A marcat patru goluri şi a oferit patru pase de gol în cele şase meciuri disputate. Dacă ar fi mai ferit de accidentări, progresul sportiv al lui Rivaldinho ar putea fi mai accelerat.

Publicaţia AS a anunţat că mai multe cluburi din Italia, în special Serie A, se află cu ochii pe Rivaldinho. Mutarea s-ar putea face în virutatea bunei colaborări pe care fotbalul românesc o are cu cel italian. Mai mulţi jucători s-au transferat pe axa România-Italia, de ambele părţi. De asemenea, mai multe cluburi din Spania îl monitorizează pe Rivaldinho, însă nu este nimic concludent la această oră, anunţă AS. Însă, dacă va continua pe aceeaşi linie, Rivaldinho va ajunge cu siguranţă în campionatul în care tatăl său, Rivaldo, a scris istorie cu balonul la picior.

Cota actuală de piaţă a lui Rivaldinho este de 800.000 de euro, cea mai mare din cariera sa. 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare