Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reuşeşte Universitatea Craiova să dea lovitura? Mihai Rotaru l-ar vrea pe Marius Şumudică

Reuşeşte Universitatea Craiova să dea lovitura? Mihai Rotaru l-ar vrea pe Marius Şumudică

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică şi-ar putea continua cariera în România, după ce a fost dat afară de la Gaziantep. Mihai Rotaru, patronul Universităţii Craiova, şi-ar dori să-l aducă în Bănie, însă misiunea sa nu este atât de simplă.

Marius Şumudică este liber de contract, dar sunt şanse mari să revină din nou în fotbal. Pe lângă alte oferte din străinătate, fostul antrenor al lui Gaziatep este dorit şi de Universitatea Craiova, care nu traversează cea mai bună perioadă sub comanda lui Corneliu Papură.

Marius Şumudică ar putea continua în România. Este dorit de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova

În vârstă de 49 de ani, Marius Şumudică este unul dintre cei mai în vogă antrenori român. În acest sezon a reuşit să o aducă pe Gaziantep la doar patru puncte de liderul Beşiktaş, însă a fost dat afară după ce şefii clubului s-au declarat jigniţi de unele declaraţii făcute de antrenorul român.

Însă Marius Şumudică are în continuare o cotă foarte bună, în ciuda temperamentului vulcanic. Potrivit as.ro, printre alte oferte, Marius Şumudică este dorit şi de Universitatea Craiova. Mihai Rotaru este nemulţumit de parcursul echipei în mandatul lui Corneliu Papură (n.r. fără victorie în ultimele trei meciuri şi fără gol marcat) şi crede că Marius Şumudică ar putea aduce titlul în Bănie.

Marius Şumudică şi Mihai Rotaru, legaţi de o relaţie de prietenie

Nu este pentru prima dată când Mihai Rotaru îl curtează pe Marius Şumudică. În urmă cu fix un an, acţionarul majoritar al Universităţii a încercat să-l aducă în Bănie. Însă Marius Şumudică era atunci sub contractu cu Gaziantep.

Tot atunci, antrenorul în vârstă de 49 de ani a dezvăluit că are o relaţie de prietenie cu Mihai Rotaru: ”Haideţi să vorbim de Gaziantep, eu sunt un antrenor sub contract acum şi nu pot să vorbesc. În primul rând, Mihai e prietenul meu, patronul de acolo, am o relaţie specială cu el, mai avem nişte prieteni comuni”, a spus atunci Marius Şumudică, într-un interviu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: marius sumudica 

viewscnt
Articole similare