Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revelaţia din Serie A îl doreşte pe Valentin Mihăilă! Sumă impresionantă cerută de Parma în schimbul jucătorului român

Revelaţia din Serie A îl doreşte pe Valentin Mihăilă! Sumă impresionantă cerută de Parma în schimbul jucătorului român

Stranieri

Comentarii

Valentin Mihăilă a lăsat o impresie bună în Serie A, iar după Lazio, un alt club important din Italia a pus ochii pe internaţionalul român.

Valentin Mihăilă, dorit de revelaţia din Serie A

Revelaţia din Serie A, Atalanta, ar fi interesată de serviciile fostului jucător de la Craiova, dar Parma nu e dispusă să lase nimic la preţ. Potrivit ParmaLive, surpriza ultimelor două sezoane din Serie A ar dori să îl transfere pe Mihăilă, dar echipa care a retrogradat în Serie B nu vrea se se despărtă de el decât pentru o sumă care nu este mai mică de 20 de milioane de euro. 

De asemenea, sursa menţionată a precizat că un alt argument pentru care echipa de pe ”Ennio Tardini”nu ar vrea să se despartă de Valentin Mihăilă este pentru că vrea să lupte pentru promovarea în Serie A, iar el şi Dennis Man ar fi jucători cheie în acest nou proiect al echipei. 

Cifrele lui Mihăilă la Parma

Toamna trecută, Parma l-a cumpărat pe Valentin Mihăilă de la Universitatea Craiova în schimbul a 8,5 milioane de euro. Fostul fotbalist din Bănie a ratat prima partea a sezonului din cauza unei accidentări, dar a revenit în primăvară. În total, el a jucat 23 de partide pentru Parma, a marcat 4 goluri şi a oferit 3 pase decisive. 

Potrivit site-ul transfermarkt.com, Valentin Mihăilă, jucător în vârstă de 21 de ani, este evaluat la 8, 5 milioane de euro. 

 

Afla mai multe despre: mihăilă-parma-serie b-atalanta 

viewscnt
Articole similare