Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revelaţia lui Dinamo surprinde: "Dacă nu venea Uhrin, nu mă mai vedeaţi la Dinamo. Încerc să îl răsplătesc pentru ce primesc de la el"

Revelaţia lui Dinamo surprinde: "Dacă nu venea Uhrin, nu mă mai vedeaţi la Dinamo. Încerc să îl răsplătesc pentru ce primesc de la el"

Superliga

Comentarii

Dinamo e pe val, la fel ca şi Slavko Perovic (30 de ani), care a ajuns la patru goluri marcate, în opt meciuri jucat în tricoul lui Dinamo. Atacantul a declarat că îi datorează actuala formă lui Dusan Uhrin jr.

Dinamo - Chindia Târgovişte 4-1

Perovic a beneficiat din nou de încrederea antrenorului ceh şi a fost introdus titular în partida cu nou-promovata. Atacantul a marcat al treilea gol al "câinilor", în minutul 82 şi a fost schimbat în minutul 90+1.

La final, sârbul a oferit primele reacţii: "Jocul a fost foarte dificil şi, la final, 4-1 cred că este o diferenţă mare. Am început să joc când a venit el (n.r. - Dusan Uhrin) şi îi sunt foarte recunoscător. Cred că dacă el nu venea, nu mă mai vedeaţi la Dinamo. La fiecare meci încerc să îl răsplătesc pentru ce primesc de la el", a declarat Perovic la finalul partidei. 

După ce a întâmpinat probleme medicale la începutul contractului cu Dinamo, în vara acestui an, Perovic a devenit om de bază la echipa din "Ştefan cel Mare". Până în acest moment, Perovic a marcat câte un gol cu Viitorul, Academica Clinceni, Poli Iaşi şi Chindia Târgovişte.

Afla mai multe despre: slavko perovicdinamo chindia targovistedusan uhrin 

viewscnt
Articole similare