Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire BOMBĂ la U Craiova. După Nistor, Papură primeşte un fotbalist de 1.600.000 de euro. Prima fotografie OFICIALĂ

Revenire BOMBĂ la U Craiova. După Nistor, Papură primeşte un fotbalist de 1.600.000 de euro. Prima fotografie OFICIALĂgalerie foto
Comentarii

Veste bună pentru fanii Univesităţii Craiova. Atacantul bosniac Elvir Koljic s-a refăcut complet, iar Corneliu Papură va putea să mizeze pe el la reluarea campionatului.

Miercuri, atacantul bosniac s-a pregătit pentru prima oară normal, după accidentare, anunţă Gruppo-Maxima, care notează că noul antrenor al oltenilor, Corneliu Papură, ar putea schimba sistemul pentru Koljic: "Să sperăm că se reintegreaza rapid, avem mare nevoie de el. Cu el apt, sunt şanse să schimbăm şi sistemul de joc".

În vârstă de 24 de ani, Elvir Koljic a fost transferat de Universitatea Craiova în vara anului 2018. Bosniacul a jucat, însă, doar 25 de meciuri, în ultimul an şi jumătate, din cauza numeroaselor accidentări pe care le-a suferit. Cele 25 de meciuri au fost, însă, suficiente pentru a-i convinge pe olteni că atacantul a meritat cu vârf şi îndesat suma de 450.000 de euro plătită celor de la FK Krupa.

În acest sezon, Koljic a jucat doar patru meciuri. Bosniacul nu a mai jucat de pe 31 octombrie, din meciul cu FC Voluntari. Abia revenit după o altă accidentare, Koljic a suferit atunci o fisură la coloana vertebrală, după o încercare de a relua din foarfecă.

  • 1,6 milioane de euro este cota lui Elvir Koljic
  • 15 goluri a marcat Koljic pentru U Craiova

Revenire bombă la U Craiova: Elvir Koljic

Afla mai multe despre: koljic 

viewscnt
Articole similare