Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de senzaţie a lui Pep Guardiola. Familia insistă să plece de la City şi să semneze cu un club uriaş

Revenire de senzaţie a lui Pep Guardiola. Familia insistă să plece de la City şi să semneze cu un club uriaş

Manchester City

Comentarii

Soţia şi cei trei copii ai lui Guradiola nu s-au adaptat la stilul de viaţă şi vremea din Anglia. Nu contează că Manchester este unul dintre cele mai importante oraşe din Anglia. Familia sa trăieşte în Spania, spre deosebire de mandatul de la Bayern, când copiilor şi soţiei sale le-a plăcut să locuiască la Munchen.

Guardiola are contract cu Manchester City până în 2021, dar asta nu înseamnă că nu poate pleca mai repede din Anglia. Presa din Germania scrie că Bayern Munchen a demarat "Planul Guardiola". Bavarezii vor să îl readucă pe bancă pe cel care a cucerit şapte trofee în cei trei ani petrecuţi în Germania. În acest moment, echipa este antrenată de interimarul Hans Dieter Flick, fostul secund al lui Niko Kovac. 

Contract pe patru ani 

Nemţii vor să îi propună un contract pe termen lung şi să profite de faptul că familiei sale nu îi place să stea în Anglia. Spaniolul nu şi-a vândut apartamentul pe care îl are la Munchen, iar acesta este încă un semn clar că se poate ţine de promisiunea pe care a făcut-o când a plecat în 2016 de la Bayern: "Mă voi întoarce în Germania. Poate ca antrenor". Cel mai puternic argument ar fi că Pep şi-a impus o regulă. Maximum trei sezoane pe banca unui club pentru a cuceri Liga Campionilor. Spaniolul este în al treilea sezon la City şi nu a depăşit niciodată sferturile de finală ale competiţiei. 

Bayern are soluţie de avarie

Guardiola este preferatul tuturor din conducerea lui Bayern, dar nemţii au şi variante de rezervă. Thomas Tuchel şi Erik ten Hag. Lupta pentru readucerea lui Guardiola va fi grea. Conducerea lui City este mulţumită de ce a realizat Pep şi vrea să îi propună o mărire consistentă a salariului. De la 15 milioane de lire sterline la 20 de milioane de lire sterline. 

Afla mai multe despre: guardiolabayerncity 

viewscnt
Articole similare