Experiențe împreună.
You are here:

Revenire de senzaţie în fotbalul românesc! Sepsi a dat lovitura şi şi-a numit un nou manager

Revenire de senzaţie în fotbalul românesc! Sepsi a dat lovitura şi şi-a numit un nou manager

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe a dat o adevărată lovitură şi nu pe piaţa transferurilor. Clubul covăsnean şi-a asigurat semnătura unui nume cu greutate din fotbalul românesc.

Sepsi a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă organizate joi dimineaţă aducerea lui Cornel Şfaiţer în funcţia de manager al echipei. 

Şfaiţer a fost un om extrem de important pentru fotbalul din Botoşani. A preluat funcţia de preşedinte încă din Liga a 3-a şi a ajutat echipa să promoveze atât în eşalonul secund, cât şi în prima ligă, acolo unde FC Botoşani a reuşit să se menţină şi chiar să aibă ambiţii la locurile de playoff. 

El a plecat de la Botoşani în 2018 după ce nu s-a mai înţeles cu finanţatorul clubului, Valeriu Iftime. Şfaiţer s-a aflat în negocieri cu mai multe cluburi, atât din Liga a 2-a, cât şi din Liga 1. A fost aproape chiar de o revenire la Botoşani, dar în cele din urmă s-a înţeles cu Sepsi. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe