Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de senzaţie în Liga 1. Antrenorul a vorbit despre sosirea sa la echipă: „Îmi aduc aminte că avea calităţi deosebite”

Revenire de senzaţie în Liga 1. Antrenorul a vorbit despre sosirea sa la echipă: „Îmi aduc aminte că avea calităţi deosebite”

Superliga

Comentarii

Mihai Costea (32 de ani) e liber de contract după despărţirea de Al-Arabi. Atacantul ar putea reveni în Liga 1, la Chindia Târgovişte, echipă alături de care se pregăteşte deja de câteva zile.

Conform ProSport, Mihai Costea ar putea semna cu Chindia Târgovişte. Atacantul a fost utilizat de către Emil Săndoi în meciul de verificare pe care Chindia Târgovişte l-au jucat cu Academica Clinceni şi pe care l-au încheiat la egalitate, scor 1-1. Fostul atacant al Universităţii Craiova şi FCSB a jucat aproximativ 35 de minute în confruntarea dintre cele două echipe ilfovene.

„Nu am mai lucrat de mult timp cu Mihai, de la naţionala de tineret, însă l-am mai urmărit la Craiova. El mi-a spus că are unele discuţii cu formaţii din Golf, e adevărat că este în urmă cu pregătirea, o să vedem ce se întâmplă în perioada viitoare, ce vrea şi el şi o să luăm o decizie.

Îmi aduc aminte că Mihai avea calităţi deosebite şi poate fi un câştig, meciul cu cei de la Clinceni nu poate fi edificator, chiar mi-a zis că nu este pus la punct din punct de vedere fizic”, a declarat pentru ProSport antrenorul Chindiei Târgovişte, Emil Săndoi. 

De-a lungul carierei, Mihai Costea a evoluat pentru FC U Craiova, FCSB, FC Voluntari, Al-Ittihad Kalba, Fujairah FC şi Al Arabi. În prezent, site-ul transfermarkt îl cotează pe „Nilă” la suma de transfer de 150 de mii de euro. 

 

 

Afla mai multe despre: costeachindia 

viewscnt
Articole similare