Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de senzaţie în Liga I. Habib Habibou se întoarce în România şi semnează până la finalul sezonului. Unde va juca fostul atacant de la FCSB

Revenire de senzaţie în Liga I. Habib Habibou se întoarce în România şi semnează până la finalul sezonului. Unde va juca fostul atacant de la FCSBgalerie foto

CSM Poli Iași

Comentarii

Mircea Rednic a început cum nu se putea mai rău aventura sa pe banca tehnică a lui Poli Iaşi, iar primele sale meciuri la echipa din Moldova au fost pierdute.

Pentru a scăpa de emoţii în lupta pentru evitarea retrogradării, Mircea Rednic vrea să-şi întărească lotul cu un fotbalist cu mare experienţă, trecut prin Liga I, în 2008, când a fost împrumutat de Gigi Becali la FCSB.

Conform ziarulevenimentul.ro, Poli Iaşi este foarte aproape de a bate palma cu Habib Habibou, rămas fără echipă după despărţirea de Lokeren. Atacantul din Republica Centrafricană este interesat de o nouă aventură în România, astfel că Mircea Rednic i-a convins pe şefii clubului ieşean să-i îndeplinească toate cerinţele fotbalistului de 32 de ani.

Habib Habibou revine în Liga I. Fostul atacant de la FCSB semnează cu Poli Iaşi

Fostul stelist, Habib Habibou, ajuns la 32 de ani, revenise în Belgia, în septembrie 2019, însă a rezistat doar patru luni la Lokeren. Înaintea acestei mutări, Habibou rămăsese liber de contract, după ce evoluase pentru Zulte Waregem, unde reuşise 29 de goluri, şi pentru Gent, pentru care marcase de 12 ori în 18 meciuri.

Habib Habibou a mai jucat în Franţa pentru Rennes şi Lens, în Turcia pentru Gaziantepspor, în Qatar şi la Maccabi Petah Tikva, din Israel. Fostul jucător de la FCSB este internaţional al Republicii Centrafricane, pentru care a punctat o dată în două meciuri. 

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare