Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de senzaţie în Ştefan cel Mare: "Dinamo e prima mea opţiune!"

Revenire de senzaţie în Ştefan cel Mare: "Dinamo e prima mea opţiune!"

Fotbal intern

Comentarii

Atacantul Kamil Bilinski, devenit liber de contract în această vară, a dezvăluit că a fost la un pas să revină la Dinamo, dar negocierile s-au complicat din cauza aducerii lui Mircea Axente. Vârful polonez spune, însă, că echipa pregătită de Florin Bratu rămâne prima opţiune pentru el.

"Da, am negociat cu Dinamo, dar lucrurile s-au complicat. Agentul meu a fost anunţat că s-a ajuns la un acord cu Mircea Axente, astfel că deocamdată nu au nevoie să transfere încă un atacant. Pentru mine Dinamo e prima opţiune. M-am simţit extraordinar acolo, e o echipă specială. Iubesc clubul, iubesc suporterii. E ceva diferit. Mai am discuţii şi cu alte echipe, dar nu e nimic concret deocamdată. Noi ajunseserăm la un acord, dar am fost informat că s-au înţeles cu Axente. Să vedem ce va fi", a declarat Bilinski, pentru ProSport.

În vârstă de 30 de ani, Bilinski s-a despărţit în această vară de Wisla Plock, pentru care a înscris de cinci ori, în 18 apariţii în prima ligă poloneză, în sezonul recent încheiat.

Bilinski a jucat la Dinamo între ianuarie 2014 şi iulie 2015 şi a lăsat o impresie plăcută. 18 goluri şi patru pase decivise a reuşit atacantul polonez, în cele 51 de meciuri jucate pentru formaţia din Ştefan cel Mare.

Afla mai multe despre: dinamobilinskirevenire 

viewscnt
Articole similare