Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de senzaţie în Ştefan cel Mare! Fotbalistul vândut cu peste 1,5 milioane de euro aşteaptă doar un semn pentru a se întoarce la Dinamo: "Dacă mă cheamă, vin!"

Revenire de senzaţie în Ştefan cel Mare! Fotbalistul vândut cu peste 1,5 milioane de euro aşteaptă doar un semn pentru a se întoarce la Dinamo: "Dacă mă cheamă, vin!"galerie foto
Comentarii

Dinamo poate face un transfer neaşteptat. Constantin Nica (27 de ani), fotbalist pe care dinamoviştii l-au vândut cu o sumă mare în trecut, aşteaptă doar un semn pentru a reveni în Ştefan cel Mare. Fundaşul dreapta a plecat de la Dinamo în 2013, la Atalanta, în schimbul a peste 1,5 milioane de euro.

Revenire de senzaţie în Ştefan cel Mare. Constantin Nica aşteaptă doar un semn pentru a se întoarce la Dinamo: "Dacă mă cheamă, vin!"

Dinamo se află într-o situaţie grea, din punct de vedere spotiv şi administrativ, după ce clubul a fost preluat de spaniolii lui Pablo Cortacero. Fanii din DDB sunt cei care se zbat să ţină clubul în viaţă cu toate forţele, astfel că l-au adus lângă echipă pe Dario Bonetti, fostula antrenor din Ştefan cel Mare. Italianul poate face un transfer neaşteptat la Dinamo. O revenire, de fapt.

Constantin Nica, în vârstă de 27 de ani, fostul fundaş dreapta crescut la Dinamo, e gata de o revenire de senzaţie în Ştefan cel Mare şi aşteaptă doar un telefon de la antrenorul italian, cu care a debutat. Nica, pe care Dinamo l-a vândut în 2013 la Atalanta în schimbul a 1,6 milioane de euro, a dezvăluit că e gata să se întoarcă şi să încerce să ajute clubul să iasă din situaţia în care se află.

Constantin Nica a fost vândut cu 1,6 milioane de euro la Atalanta

"Am vorbit cu Dario (n.r. – Dario Bonetti) chiar după Crăciun. Ştiam că fanii din programul DDB îl vor pe Dario lângă echipă, nu ştiam însă şi de varianta de a prelua chiar banca tehnică. Am o relaţie foarte bună cu el. În decembrie m-a sunat să mă întrebe despre cum a jucat Dinamo. Am vorbit şi după Crăciun. (...)  Îmi doresc să ajung să joc din nou în tricoul lui Dinamo. Dacă Dario mă cheamă, vin! De fapt, pentru Dario aş merge oriunde!", a spus Constantin Nica pentru cei de la playsport.ro.

În prezent, Constantin Nica e liber de contract după ce s-a despărţit de Vojvodina Novisad. Dinamo, Atalanta, Cesena, Avellino, Latina, Dunărea Călăraşi şi FC Voluntari sunt celelalte echipe din CV-ul fundaşului dreapta. Crescut la Dinamo, Cosntantin Nica a câştigat Cupa şi Supercupa României alături de formaţia "câinilor", în 2012.

  • 50.000 este cota de piaţă a lui Constantin Nica în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 3 - trei trofee are Nica în plamares, Cupa şi Supercupa României cu Dinamo şi Cupa Serbiei cu Vojvodina

Afla mai multe despre: constantin nica transfer dinamodinamo transfer constantin nicaconstantin nica revenire dinamoconstantin nica revenire stefan cel mareconstantin nica dinamo 

viewscnt
Articole similare