Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de senzaţie la Chelsea! John Terry se întoarce la club: ”Sunt încântat să anunţ că vin acasă”

Revenire de senzaţie la Chelsea! John Terry se întoarce la club: ”Sunt încântat să anunţ că vin acasă”

Chelsea

Comentarii

John Terry a anunţat că va reveni la Chelsea, pe postul de consultant de coaching la academie.

Cel mai emblematic fotbalist al lui Chelsea revine la formaţia londoneză după mai bine de patru ani.

John Terry a părăsit Stamford Bridge în vara lui 2017, după un al cincilea titlu obţinut alături de clubul unde s-a dezvoltat ca fotbalist.

Deşi nu mai era de nivelul lui Chelsea, fostul fundaş central considera că mai putea juca fotbal şi avea să semneze cu Aston Villa, care pe atunci era în Championship.

Terry şi-a petrecut ultimul an din carieră alături de Villa, pe care a ajutat-o să promoveze în Premier League în ultimul său sezon de activitate.

În urma promovării, fostul internaţional englez a ocupat postul de antrenor secund la Aston Villa, până la finalul ultimului sezon, când a ales să părăsească formaţia.

Terry spera să poată deveni principal la o formaţie din Premier League sau Championship, însă, după ce nu a primit nicio ofertă care să-i fie pe plac, a decis să se întoarcă acasă.

Revenire de senzaţie la Chelsea! John Terry se întoarce la club

Fostului fundaş i s-a oferit un rol part-time la Chelsea, pe postul de consultant de coaching în cadrul academiei, pe care l-a acceptat.

Sunt încântat să anunţ că vin acasă şi am acceptat un rol de consultant la Academia Chelsea”, a fost mesajul transmis de Terry pe contul oficial de Twitter.

John Terry a ajuns la academia lui Chelsea în 1995, după ce a plecat de la juniorii lui West Ham.

În 2000, englezul a fost promovat la prima echipă, pentru care avea să reuşească 717 apariţii în toate competiţiile, câştigând tot ce era de câştigat.

Cinci Premier League-uri, cinci FA Cup-uri, trei Cupe ale Ligii, un Europa league şi un Champions League a ridicat fostul fundaş alături de ”albaştrii”.

În plus, Terry a doborât mai multe recorduri individuale, cel mai notabil devenind fundaşul cu cele mai multe goluri din istoria Premier League, cu 41 de reuşite.

Afla mai multe despre: john terry 

viewscnt
Articole similare